"Football Manager" manijak, zbog igrice lagao ženu, ovako je izgledao medeni mesec na Balkanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.11.2020.
14:25
Izvor: Sportske.net

Ludo!

Povezane vesti

Svašta su ljudi spremni da urade kako bi ispoštovali legendarnu igricu, "Football manager".

Jedan od onih koji su učinili nešto ludo jeste i Tim Pajk, čovek koji je iz Velike Britanije i koji je napisao knjigu o tome kako mu je FM promenio život.

Evo odlomka.

"Bila je 2007. godina, moja buduća supruga i ja smo odredili datum venčanja, 8. 8. 2008. godine. Mesec dana kasnije, otišli bismo na medeni mesec.

Ona je tražila odmor u Španiji, Grčkoj ili Portugalu, i ja sam bio za to. I onda je došao dan kada sam počeo sa testiranjem bugarskog šampionata u igrici "Football manager". Uzeo sam nasumičan tim, a taj tim je promenio koncept mog odmora. Taj tim je bio Nesebar, ekipa koja se takmičila u drugom rangu.

Tada sam se raspitao o odmoru u Bugarskoj, našao sam risort baš blizu Nesebara i cene su bile fantastične. Mogu li da nagovorim ženu da idemo?

Da, uspeo sam. Dve nedelje punog pansiona je bio jeftiniji od pola nedelje polupansiona na nekoj drugoj lokaciji. Septembar 2008. godine sam odleteo u Bugarsku. Samo je trebalo da smislim način da odem da gledam Nesebar.

baner

Nedelju dana nakon što smo otpočeli medeni mesec, došla je prilika. Upoznali smo prijatelje tamo i devojke su htele da ostanu same. Momke sam nagovorio da idemo da gledamo fudbal. Iako je moja supruga znala da sam otišao na fudbalski meč, nije znala da sam baš zbog ovoga izabrao Bugarsku", objasnio je Tim.

Veoma zanimljiva priča koja dovoljno govori da se radi o legendarnoj igrici, možda i najboljoj koju ste ikada igrali.


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko T.
Saturday, 14.11.2020
16:57

Al vi kasnite. Pa ova prica je stara upravo 12 godina.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 14.11.2020
15:46

Nesebar, Suncev breg i Zlatni pjasci:-D Sigurno najboljoj! CM, FM, u name it!