Lijanko se 'osvetio' Juventusu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.04.2017.
12:24
Izvor: Sportske.net

Deset dana pred "Derbi della Mole" saznali smo konačan rezultat utakmice. Ekskluzivu je na "Tviteru" lansirao Srbin iz Brazila Lijanko Vojnović.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Za samo deset dana u Torinu će biti odigran "Derbi della Mole" koji će se u Srbiji pratiti sa posebnom pažnjom jer će Siniša Mihajlović i njegov tim pokušati da "sapletu" gradskog rivala na putu ka odbrani torfeja.

Uvertiru za "Derbi della Mole" napravio je na "Tviteru" Lijanko Vojnović, Brazilac srpskog porekla koji je zimus bio na meti Juventusa, a završio je u Torinu.

Momak koji je već imao priliku da brani boje omladinske reprezentacije Srbije postavio je na pomenutoj društvenoj mreži fotografiju rezultata predstojećeg derbija.

O čemu se radi?

Naravno, mladi defanzivac je odigrao meč na popularnoj simulaciji fudbala FIFA i ekipu Torina vodio do ubedljivog trijumfa (0:3) na gostovanju gradskom rivalu i šampionu.

Verujemo da ni oni najveći optimisti među navijačima Torina ne veruju da "Granata" može do ovako ubedljive pobede jer u realnosti i bod na "Juve Areni" za tim Siniše Mihajlovića predstavlja veliko ostvarenje.

Juventus i Torino odmeriće snage 6. maja u okviru 35. kola Serija A i lako bi moglo da se dogodi da na tom meču padne odluka o novom (starom) šampionu.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Monday, 11.09.2017
17:52

Citam komentare... Sto mrzite coveka toliko?

avatar
FAUWEBUBA
Friday, 28.04.2017
03:56

Ma kakav Srbin iz Brazila, alo bre ljudi zasto smo ovako naivan narod... On je Srbin koliko i ja Meksikanac iz USA :D Lyanco Evangelista Silveira Neves Vojnović i to mu je puno ime! Otac mu se zove Marcelo klasicno srpsko ime zar ne? :D Covek je igrao za omladince da privuce paznju, i igrace I za Seniore ako ga u Brazilu ne budu hteli zato sto ima sansu a nasi jedva cekaju nekoga Srbina iz Brazila...

avatar
mak_juventino
Tuesday, 25.04.2017
14:47

Bice placa nakon tekme ...

avatar
SAB
Tuesday, 25.04.2017
14:42

Juventus je jedan od najvecih klubova na svetu, uz Bajern, Barselonu i Real, klub koji je uvek bio dominantan

avatar
Nicklas Bendtner
Tuesday, 25.04.2017
14:05

Ja ne znam sto se ovolika paznja poklanja jednom Brazilcu, lik je prosjek stoper za svoje godine, a sa nama nema nikakve veze.

avatar
neme
Tuesday, 25.04.2017
12:55

Moze u Juve da Bonuciju nosi one flasice na treningu tu ima mesta,a u Torinu kod starog varajica Mihe ima mesta za sve od Adema preko Lukica pa moze i Lijanko opstanak ne dolazi u pitanje.

avatar
Marko Dodic
Tuesday, 25.04.2017
12:46

To ce jedina pobeda da mu bude.... :)