PL Fantazi - Vraća se Ibra, pravite li mesto za Duću Tadića?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.11.2016.
13:31
Izvor: Sportske.net

Kolo otvaraju Barnli i Siti, moraćete na vreme da ustanete, ovo su neke od opcija. Dali smo vam teme za razmišljanje i predloge, pa navalite, put do novca je analiza!

Povezane vesti

Liga šampiona je završena, ne znamo za vas, ali nama je mnogo bolje išlo u sredu, duplirali smo rezultat od prve večeri. Za nagradu je bilo potrebno, kako smo i naglasili krenuti od Mesija i Grizmana, iznenađenje u vidu Zvezdine "noćne more", Kafua, nam se nije isplatilo.

Sledi novo kolo PL, 13. po redu, nekome će ovo biti srećan broj.

Za naše takmičenje, fantazi sportske.net, na fantasynova.rs u konkurenciju ulaze svi mečevi, dakle i onaj iz rano-popodnevnog termina između Barnlija i Mančester Sitija.

Kao i obično, petkom ćemo ponuditi određene opcije kako bismo vam olakšali put do dobitka, ali i skrenuli pažnju na neke potcenjene igrače, kao i na mogućnost da za manja ulaganja dođete do igrača koji će napraviti prevagu.

GOLMANI

Skuplje opcije poput Čeha (8.20) ili Karijusa (8.20) isključujemo, namera nam je da uzmemo jeftinijeg golmana.

Nudimo vam dva izbora, jedan je Viktor Valdes (7.00) čiji Boro gostuje Lesteru. Španac je u dobroj formi, "Lisice" teško daju golove, a gosti sa severa umeju da budu veoma tvrdi na strani, to je na svojoj koži osetio Arsenal.

Drugo rešenje je Li Grant (7.00) iz Stouka, "Grnčari" gostuju Votfordu, u solidnoj su formi, Batlend (6.80) je povređen, Grant će dobiti šansu ispred Givena (6.80).

DEFANZIVCI


Ponovo se visoko kotira Monreal (8.80), Karl Dženkinson (8.00) će početi protiv Bornmauta, bekovi Arsenala su uvek opcija.

Klajn (9.00) iz Liverpula je preskup, zbog činjenice da Redsi dočekuju Sanderlend. Porasla je ponovo cena Kolarovu (8.80) koji će igrati štopera u tandemu sa Otamendijem (8.80).

Mi bismo pre oformili odbranu oko Valensije (8.60) čiji Junajted čeka Vest Hem, a od jeftinijih igrača razmislite o Soarešu (7.80) iz Sautemptona, njegov tim čeka Everton, biće tvrdo, ali Portugalac je dobra opcija.

Ako ste uzeli jednog skupljeg igrača u odbrani, potrebna su vam dvojica jeftinijih, pa vam savetujemo da razmislite o Skotu Danu (7.20) iz Kristal Palasa koji je obično pouzdan, ali i o Majklu Dousonu (7.00) čiji Hal dočekuje VBA. Pomenuta dvojica bi mogla da vam uštede sredstva za ostale linije tima.

Opcije su još Holebas (7.80) iz Votforda, Roho (8.00) iz Junajteda i svakako Markos Alonso (8.20) iz Čelsija, koji baš igra sjajno od dolaska iz Fiorentine.

VEZNI RED

Ako izuzmemo one dileme tipa Ozil (11.60) ili Sančez (13.00), ili omiljenog Azara (10.60), ovde bi se trebalo koncentrisati na nalaženje igrača kojima ćete popuniti vezu, pored najvećih zvezda.

Cena je porasla Maneu (11.20) i on više nije iznenađenje, ali Henderson (8.40) iz Liverpula krpi te rupe u veznom redu.

Ako Hal napravi nešto protiv "Begisa", možete se kladiti da će najveće zasluge ići Snodgrasu (7.60), a ako verujete Votfordu, "Tukuman" Pereira (7.60) je pravi čovek za vas, prošle nedelje je odigrao sjajan meč.

Ima još igrača koji donose sigurne bodove za ne tako velika sredstva, poput Nasera Čadlija (8.00) iz VBA, ili Džoa Alena (7.60) iz Stouka.

Vraća se i naš Tadić (8.60) čime šanse Sautemptona rastu, a Ander Herera (8.20) je takođe podigao formu. Zaha (7.80) će imati priliku da pokaže koliko je brz na gostovanju Svonsiju...

Kad nekog od njih uparite sa De Brajneom (12.40) imaćete paklenu kombinaciju.

NAPAD


Ovde nema puno razmišljanja, Ibra (11.00) je svakako rešenje protiv Vest Hema, a mi bismo dodali i Firminja (11.60) koji igra u velikoj formi.

Ako tražite trećeg napadača, jasno je da ćete morati da štedite.

Ko su skriveni pikovi za vikend?

Benteke (7.40) je baš potcenjen, kao i Konor Vikam (6.80).

Obratite pažnju na Negreda (7.20) ili Mbokanija (7.20) iz Hala. Igala (7.40) neće pa neće, Žiru (8.20) bi mogao da počne protiv Bornmauta. Proverite, možda je to rešenje!

Sada imate teme za razmišljanje, pa poranite sutra, čekaće vas naš tim.

Vidimo se na fantasynova.rs!

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Friday, 25.11.2016
21:08

Covek se preziva Firmino, dokle vise...

avatar
Toti 10
Friday, 25.11.2016
15:50

Pored neke taktike da znas koje igrace treba da uzmes moras imati i dosta srece da bi ostvario dobar rezultat. Moj tim za ovo kolo je: De Hea, Bertrant, Klajn, Matip, Kutinjo, Mozes, Kante, Paje, Ibra, Dijego Kosta i Firmino.

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 25.11.2016
15:02

Fudbal je jedna prevrtljiva igra,sta ja znam ko ce i kad dati gol,to je sve jedna obicna lutrija.

avatar
NIKE
Friday, 25.11.2016
14:44

Ma Kosta će da napuni Tottenham, još ne igraju Aldevireld, Ben Dejvis i Rouz, odbrana Tottenhama je desetkovana, to se mora iskoristiti.