Zvezdina zvezda traži nove zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.02.2017.
20:05
Izvor: Sportske.net

Retka situacija, retka prilika, retko iznenađenje za sve sportiste, ponajviše fudbalere.

Povezane vesti

Legenda srpskog fudbala, bivši trener FK Crvena zvezda i nekadašnji selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon traži mlade talente koji će možda poput njega ostaviti neizbrisiv trag u svetskom i srpskom fudbalu.

Čovek koji je za vreme svoje trenerske karijere izbacio u orbitu veliki broj mladih talentovanih igrača i pružio im priliku da se dokažu u dresu Crvene zvezde, Vojvodine i onog najbitnijeg dresa nacionalne reprezentacije je prvi put u svom životu krenuo digitalnim putem i iskoristio priliku da napravi svoj prvi profil na društvenoj mreži. Pižon za razliku od drugih afirmisanih ljudi ne koristi društvene mreže radi zabave i samopromocije. Njegova životna i poslovna filozofija je uvek bila fokusirana na tiho delanje i jak odjek uspeha, pa tako on, pored austrijskih, nemačkih, engleskih, američkih i ostalih svetskih glavešina bira ne Facebook ili Instagram nego austrijsku sportsku recruitment platformu koja dosta podseća na LinkedIn.

Šta je Playerhunter.com i kako se koristi?

Platforma za povezivanje fudbalera, agenta, skauta i menadžera na koju se korisnici mogu registrovati preko svojih Facebook naloga. Dostupne su verzije web, Android i iOS. Uglavnom je koriste fudbaleri koji postavljaju svoje video snimke i lične statistike sa utakmica kako bi privukli pažnju kako domaćih tako i stranih agenata.

Malo je poznato da su mnogi fudbaleri nižih liga našli svoj angažman preko sport recruitment mreže, upoznali ključne ljude koji su uticali na njihovu karijeru i raširili svoje biografije i uspehe širom sveta, bez odlaska na duga i skupa putovanja – potpuno besplatno.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srki987
Thursday, 23.02.2017
01:55

Evo hoću ja u Liverpul, bio bi korisniji od one cepanice Emre Dzana. Steta sto nemam fejsbuk profil.

avatar
Snežana Tučev
Thursday, 23.02.2017
14:21

Ćao! Moje ime je Snežana i trenutno radim u Playerhunter-u. Samo ću da pojasnim da nije nužno potrebno da imas fejsbuk profil da bi se registrovao. Registraciju možeš da izvršiš i direktno na sajtu www.playerhunter.com, ne oduzima mnogo vremena, a sve što ti treba jeste mail adresa.

avatar
Snežana Tučev
Thursday, 23.02.2017
14:26

Ćao. Moje ime je Snežana i trenutno radim u Playerhunter-u. Samo ću da pojasnim da nije nužno potrebno da imaš fejsbuk profil da bi se registrovao na sajtu. Registraciju možeš da izvršiš i direktno na sajtu www.playerhunter.com, ne oduzima mnogo vremena, a sve što ti je potrebno je mail adresa. Pozdrav