Đoković dobio novo pojačanje pred Vimbldon - Iz Hrvatske!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.07.2017.
10:16
Izvor: Sportske.net

Brojna imena su se pominjala u proteklom periodu, ali Novak je napravio iznenađujući izbor.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Posle Andrea Agasija, još jedno novo lice gledaćemo ubuduće u Novakovom timu. Naime, ''Sportske novosti'' prenele su ekskluzivnu informaciju da je nekada najtalentovaniji hrvatski teniser Mario Ančić dobio poziv Novaka Đokovića da mu se priključi već na Vimbldonu, što je on i prihvatio i pored mnogobrojnih obaveza!

Ančić je tri godine stariji od Novaka, kao mlad teniser je pokazao ogroman potencijal i mnogi su mu predviđali blistavu tenisku karijeru.

Međutim, dugotrajni problemi sa povredom leđa, kao i najteži oblik mom+nonukleoze koji ga je takođe zadesio u jednom periodum, uticali su da već sa 27 godina okonča profesionalnu tenisku karijeru.

To ga nije demoralisalo, naprotiv, posvetio se školovanju, magistrirao je i doktorirao pravo i finansije na njujorškoj ''Kolumbiji'', a trenutno je zaposlen u moćnoj bankarskoj kompaniji ''Credit Suisse'' na Vol Stritu.

Uoči ovogodišnjeg Vimbldona dogovorio je da za BBC iz stručnog ugla komentariše mečeve na trećem Gren Slemu sezone, ali onda je usledio Novakov poziv koji nije mogao da odbije i zbog kojeg je otkazao sve druge obaveze!

''Istina, već sam imao isplaniran dolazak u Vimbldon, ali tek u drugoje nedelji turnira, kada sam trebao biti stručni komentator BBC-ja i takođe igrati na turniru veterana.

Taj angažman s BBC-jem ću otkazati, iako sam se radovao tome, bilo bi mi prvi put, a što se tenisa tiče, to ću odlučiti na licu mesta. Ionako je reč o egzibiciji'',
izjavio je Ančić u izjavi ''Sportskim novostima''.

Podsetimo, za razliku od Rolan Garosa, i Andre Agasi će sve vreme Đokovićevog boravka na Vimbldonu biti uz srpskog tenisera, pa se nadamo da će uz ovaj novi ''vetar u leđa'' Nole ponovo zaigrati kao u svojim najboljim danima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hajduk United
Saturday, 01.07.2017
23:04

Mario ančić kažete,bravo Nole...svijetla je to točka ,samo makni tog vuka u janjećoj koži (imaz)

avatar
mak_juventino
Saturday, 01.07.2017
14:18

Nacionalisti na aparatima , mi ostali uzivamo !! Bravo Nole !!!

avatar
Realan tip
Saturday, 01.07.2017
12:15

Boze, sta se desava Novaku Djokovicu?

avatar
Burazer
Saturday, 01.07.2017
11:48

Hajde Nole, budi opet onaj stari.

avatar
malialejandro4LFC
Saturday, 01.07.2017
11:32

Nece,dokle god mu je tu Imaz...