Đokoviću stigla do sada najglasnija podrška iz Hrvatske! Oglasila se košarkaška legenda!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.06.2020.
12:06
Izvor: Sportske.net

Pogled iz drugog ugla u odnosu na brojne kritike koje ovih dana sa različitih strana stižu na Novakovu adresu.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

I dok brojni mediji širom Evrope i Amerike oštru kritikuju Novaka Đokovića zbog koronavirusa koji je prekinuo ''Adria Tour'', ima i onih koji se tim kritikama suprotstavljaju, a jedan od njih je i legendarni košarkaš Dino Rađa.

On se ovim povodom oglasio na Fejsbuku i njegovu poruku u nastavku prenosimo.

''Neverovatna je količina sr*nja po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po***ati. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone.

I naravno, budi dobar pojedi go*no. Je li bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici.

Za poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distanca. Ali naravno da nije baza s*ati po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja.

A čovek je riskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje.

Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imetak svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati preporuka. Zdravi i veseli bili", zaključio je Rađa.
-
baner 4
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke