Kada ćemo Novaka ponovo videti na terenu?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.03.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net

Mnogi savetuju da ne žuri sa oporavkom i da uzme još vremena. Hoće li Đoković biti spreman za sledeći Masters?

Epa/Erik S. Lesser
Epa/Erik S. Lesser

Povezane vesti

Mečevi koje je Novak Đoković odigrao na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju dokazali su da srpski teniser još uvek nije spreman za povratak na veliku scenu.

Mnogi su ocenili da je bilo mučno gledati Novaka Đokovića i da bi Srbin trebalo da uzme još vremena za pripremu pre nego što se ponovo vrati na teren.

Zvaničnih informacija o tome kada ćemo ponovo gledati Noleta u akciji još uvek nema. Nakon eliminacije u drugom kolu Majamija Nole je objasnio kako će u danima koji slede razmotriti sve opcije.

U rasporedu koji je napravio za tekuću sezonu stoji da će Đoković igrati na Mastersu u Monte Karlu. Taj turnir počinje za dvadesetak dana.

Na drugoj strani ima informacija da Nole neće na teren pre početka maja što bi značilo pauzu dužu od mesec dana.

Jasno je ipak da nema potrebe da Srbin žuri i da će najbolje biti da se dobro pripremi pre nego što odluči da ponovo izađe na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 27.03.2018
13:26

Steta za Noleta, ali i tenis uopste. Danasnji tenis nije vise na istom nivou, losiji je dosta nego nekada.

avatar
amigo999
Tuesday, 27.03.2018
08:46

Vrati Bekera nazad i slusaj ga ako hoces da budes broj jedan opet!!!

avatar
rosen.manutd
Monday, 26.03.2018
16:38

Majstore zbog svega što si uradio za srpski tenis ja sam za tebe navijao i po celu noć gledao, nije u redu da se proziva ova legenda našeg sporta, sad sto ulazi u pozne godine to je drugo. Srbija je uz tebe.

avatar
Adriano Leite
Monday, 26.03.2018
16:12

Pa nemate nista lepo videti u njegovim partijama ,sve i da ucestvuje na sledecem mastersu tesko da ce biti mnogo bolji nego na proslom. Bolje da ne zuri ako jos uvek zeli da bude najbolji na svetu. Ako zeli da igra do kraja karijere bez pritiska,bez previse truda i za novac ,onda ce verovatno nastaviti kao do sad.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 26.03.2018
11:21

Srbija je uz tebe, imas jos uvek iskrenih navijaca. Pokazi da si sampion 💪

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 26.03.2018
14:46

U kakvom je stanju i fizičkom i mentalno, bolje da se ne vraća skorije, bar dok ne bude potpuno spreman. Ovde se više ne radi ko je iskreni navijač (ustajalo se noću godinama unazad da se prati Novak od prvog kola) već o tome da li je on sam iskren prema sebi i navijačima. Dečko je izgubljen, glava mu je nestabilna, izgleda očajno, kako fizički, tako i igrački..nažalost, a iskreno se nadam da grešim, čini mi se da je on svoje odservirao. A, naravno, gledaću svaki sledeći meč, jer zna se ko je Novak bio...