Krajinović sa 18. na svetu, Lajović i Kecmanović sa Francuzima, Đere ako prođe na Cicipasa

Autor: Sportske Net
subota 14.08.2021.
13:15
Izvor: Sportske.net

Održan je žreb za Sinsinati.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Na predstojećem mastersu u Sinsinatiju takmičiće se četvoro naših tenisera, a žreb je održavan danas. Novak Đoković je već ranije najavio da sove godien preskače ovaj turnir.

Filip Krajinović snage će u prvom kolu odmeriti sa Australijancem Aleksom de Minorom, 18. teniserom sveta, sa kojim do sada nije igrao.

Dušan Lajović će igrati sa Gaelom Monfisom. Njih dvojica do sada su se satali jednom, u Buenos Ajresu 2018. godine kada je slavio Francuz.

Laslo Đere će za drugo kolo morati da prođe pored Sebastijana Korde, koji igra prilično lep tenis, što je potvrdio plasiravši se do osmine finala Vimbldona ove godine. 

Naš četvrti predstavnik Miomir Kecmanović je za protivnika dobio Benou Pera, iz Francuske. Njih dovjica su do sada imali jedan susret, a slavio je Francuz, poto je Kecmanović predao taj meč na Vimbldonu 2019. posle vodstva Pere od 2:0 u setovima. 

Prvi nosilac je drugi teniser svet Danil Medvedev, koji će se u drugoj rundi sastati sa boljim iz duela Brendona Nakašime i Mekenzija Mekdonalda. 

Drugi nosilac je Stefanos Cicipas, koji u drugom kolu čeka pobednika meča Đere – Korda.

Sve parove možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke