Mats Vilander dolazi u Srbiju i presrećan je zbog toga!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.04.2019.
11:24
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Da li će prepoznati neke nove talente?

Beta/AP Photo/Andy Brownbill
Beta/AP Photo/Andy Brownbill

Povezane vesti

Nekada proslavljeni švedski teniser, a sada dugogodišnji teniski komentator na ''Eurosportu'' Mats Vilander uskoro dolazi u Srbiju, i to u vreme turnira u Rimu koji je na programu od 15. do 21. maja.

S obzirom da će Novak Đoković učestvovati na pomenutom turniru, izostaće susret sa njegovim možda i najvećim kritičarom, ali koji u poslednje vreme iznosi sve više lepih reči o najboljem teniseru sveta.

Na temu dolaska u Srbiju, Vilander se oglasio u ekskluzivnom razgovoru za ''Alo'', gde je otkrio i razloge posete našoj zemlji.

''Uzbuđen sam što dolazim u Srbiju, zemlju u kojoj ljudi vole i poznaju tenis i, naravno, u domovinu sadašnjeg svetskog broja jedan, briljantnog Novaka Đokovića.

Spisak talentovanih srpskih tenisera nastavlja da raste, uključujući imena kao što su Lajović i Krajinović, a svi oni inspirišu nove generacije.

Radujem se što ću biti u prilici da podelim iskustva s mladim ljudima u Srbiji i što ću čuti njihove teniske priče, zahvaljujući događaju koji organizuje 'Eurosport''', objašnjava Vilander.

Pomenuti list navodi da će Vilander u Srbiji provesti dan i po i za to vreme bi trebalo na delu da vidi veliki broj srpskih talentovanih klinaca koji maštaju da jednog dana postignu bar deo onoga što je uspelo Novaku Đokoviću.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke