Nole razbio i Ferera! A sad - prava poslastica!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.10.2015.
15:33
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković ostvario još jedan ubedljiv trijumf u Pekingu i izborio plasman u finale, gde ga očekuje njegov veliki rival.

Beta/AP Photo/Matt Rourke
Beta/AP Photo/Matt Rourke

Povezane vesti

Očekivano i priželjkivano finale gledaćemo na turniru u Pekingu!

Posle Rafaela Nadala, danas je ulogu favorita opravdao i naš Novak Đoković koji je i u polufinalnom duelu protiv Davida Ferera potvrdio sjajnu formu u kojoj se nalazi.

Nole je ponovo bio veoma ubedljiv, njegova pobeda nije se dovodila u pitanje, a na kraju je završeno rezultatom 2-0, po setovima 6-2 i 6-3.

U prvom setu, Novak je čak tri puta uspeo da dođe do brejka, jednom je to uspelo i Fereru, ali nikakve neizvesnosti nije bilo.

Slična slika i u drugom, Novak je bez mnogo problema stigao do 5-2 i kada se očekivalo da u narednom gemu rutinski privede posao kraju, iskusni Španac nije se predavao, pružio je veliki otpor i uspeo da dobije ovaj gem na Đokovićev servis.

Smanjio je Ferer tada na 5-3, ali Novak ekspresno uzvraća već u sledećem gemu. Novi brejk za konačnih 6-3 i plasman u finale!


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barça el honor
Saturday, 10.10.2015
15:40

Ovo je bilo lagano.Kako ce Nadala da opegla u finalu :)

avatar
Lord Bobinho Rulz
Saturday, 10.10.2015
15:39

Teniski klasik,mada pobednik se vec zna,Nadal nije u onoj svojoj prepoznatljivoj formi,tenisu treba jak Nadal i Federer i ovakav Djokovic bila bi to spektakularna sezona ovako se sve zna unapred ko je najbolji :)