Obradović se povlači sa mesta selektora?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.12.2016.
11:30
Izvor: Sportske.net, Blic

Selektor naše Dejvis kup reprezentacije razmišlja o tome da se povuče sa te pozicije, prenosi današnji Blic.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Novak više nije prvi na svetu, od Rolan Garosa nije na svom nivou, mnogi pišu o tome kako je došlo do zasićenja u njegovoj igri i da su mu druge stvari sada na prvom mestu.

Selektor naše Dejvis kup reprezentacije, Bogdan Obradović je pre nekoliko dana govorio i o tome da nije oduševljen Novakovom idejom da angažuje "lajfkouča" Pepea Imaza, kao i da mu se ne sviđaju njegove metode.

"Novak je sve to prihvatio, on je to predstavio i Teniskom savetu. Ali nekako ja, kao neko ko je jednostavno vaspitan nekim drugim principima, a tako smo i Novaka vaspitavali bar za ono vreme dok sam ja radio s njim tokom 11 godina u reprezentaciji, mi nismo primenjivali te metode. Pojavili su se neki novi ljudi, ja to lično apsolutno ne prihvatam. To je neka holistička grupa, oni prihvataju alternativne metode koje nisu ni sportske niti je takva psihologija. Ja mislim da je medicina medicina, a sve tradicionalne koje su se pojavljivale u nekoj meri mogu da vam pomažu, ali uglavnom odlazite u improvizaciju" rekao je Obradović gostujući u emisiji "150 minuta" na TV Prva pre par dana. Veći deo izjave možete pročitati OVDE.

Današnji "Blic" piše da je Bogdan Obradović spreman i da napusti reprezentaciju Srbije.

"Iskreno, ja sam za sada tu, videćemo... Volim ovaj posao, tu sam 11 godina, ali ne znam ni do kada imam ugovor. Mi se svake godine dogovaramo" - rekao je selektor za Blic.

"Znao sam ja i ranije da kritikujem Vajdu, pa i Bekera, kada je Nemac bio anemičanu boksu na Rolan Garosu, ali to su operativne stvari, konstruktivna kritika. Učestvovao sam u Novakovom stvaranju i mislim da imam pravo da kažem da je smršao, da bih voleo da ima više kilograma ili da mi se ne sviđaju metode sa lajfkoučem", rekao je Bogdan za današnji Blic.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Baxter Stockman
Saturday, 10.12.2016
17:06

Onog dana kad si postao Naprednjak, trebao si da se povuces.

avatar
zorzo
Saturday, 10.12.2016
13:10

Sta se desilo trenercino? Nece Nole da igra...

avatar
Saturday, 10.12.2016
12:34

Ne razumem zasto Bozoljac nije vise i cesce igrao dubl, mogli smo barem do jos jednog Dejvis kupa...