OTKAZANO - Crna Gora neće videti Đokovića i ostale zvezde!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.06.2020.
18:17
Izvor: Sportske.net

Bilo je nagoveštaja ovakvog epiloga, sada je sve ozvaničeno.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Više nema dileme, ''Adria Tour'' neće se igrati u Crnoj Gori ovoga leta.

To je danas i zvanično potvrđeno u saopštenju.

''Nedeljama unazad smo pokušavali da pronađemo način da sve organizujemo i priredimo spektakl za sve ljubitelje sporta. Izazova je bilo više, počevši od činjenice da građani Srbije nisu na spisku Instituta za javno zdravlje Crne Gore i samim tim ne možemo da putujemo u Crnu Goru.

Nadali smo se da će ova mera biti promenjena, ali to se još nije desilo. To je nepremostiva prepreka, jer je broj članova našeg tima veliki, a bez njih nismo u mogućnosti da sve tehničke detalje besprekorno sprovedemo.

Naša ideja je bila da igramo na šljaci koja bi samo za tu priliku bila uvežena i postavljena na atraktivnoj lokaciji u jednom od primorskih gradova, kao i da sve prateće detalje – tribine, konstrukcije i druge elemente donesemo i postavimo, a sve zbog strogih standarda koji pratimo'', naveo je u saopštenju direktor ''Adria Tour-a'' Đorđe Đoković, uz molbu da se ovakva odluka ne politizuje.

Podsetimo, ''Adria Tour'' je počeo juče u Beogradu, gde će se igrati čitavog vikenda, a plan je da se takmičenje nastavi i u Zadru i Banjaluci.
-
baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke