Otrovne strelice Nika Kirjosa prema Novaku, znamo da Srbin više neće odgovarati!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.02.2021.
13:44
Izvor: Sportske.net

Nik Kirjos ne popušta.

EPA-EFE/DEAN LEWINS
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Povezane vesti

Nik Kirjos se danas plasirao u drugo kolo Australijan opena, a nakon toga je komentarisao Novaka Đokovića koji je istakao da mu se ne sviđa ono što Australijanac radi van terena. 

"Čudno mi je. Pročitao sam njegove komentare. Rekao je da me ne poštuje van terena. Za mene bi imalo smisla da je rekao da me ne poštuje na terenu, jer bih razumeo da se ne slaže sa onim što sam tu radio. Kada smo igrali mečeve, mislim da sam bio dobar prema njemu. Ali ne razumem kako me ne poštuje van terena. Mislim da se dobro ponašam, pogotovo tokom pandemije. Mislim, raznosio sam hranu ljudima koji nisu mogli sami da je nabave. Bio sam pažljiv, nisam želeo da prenosim virus. Sada zapravo pokušavam da doniram obroke ljudima kojima su potrebni. Imam svoju fondaciju. Čudno mi je što je rekao da me ne poštuje van terena. Zapravo radim mnogo u tom segmentu“, rekao je Nik Kirjos. 

"Čudna je osoba Novak. Odličan teniser, ali nažalost neko ko posećuje žurke bez majice tokom pandemije. Ne znam da li može gore od toga", rekao je Kirjos. 

On je potom govorio pohvalno o Novaku i njegovoj igri, a uporedio ga je sa Federerom i Nadalom. 

"Svi su oni odlični na svoj način. Mislim da nikada niko nije bio tako dominantan kao Novak, kada je imao pobednički niz od 60 mečeva ili tako nešto. Ipak, mislim da je Rodžer najbolji svih vremena. Po talentu Nadal i Đoković mu nisu ni blizu. Kada je reč o Rafi, nikada nismo videli da neko toliko dominira na jednoj podlozi. Zanimljivo mi je da je Rodžer najbolji svih vremena, ali ne u svojoj eri zbog skora koji ima sa Rafom", kaže Australijanac.

Sa kim mu je bilo najteže? Kirjos je i na to imao adekvatan odgovor, a dodao je i da je gledao Novaka u meču protiv Šardija. 

"Igrao sam sa svima njima. Zapravo mi je bilo teže da igram sa Endijem nego sa Novakom. Dobro sam se nosio sa Nadalom. Protiv Rodžera nekad osećate da ste veoma loši u tenisu. Rodžer je najbolji svih vremena. Ali Novak... Gledao sam sad šta je radio protiv Šardija. Šardi čak nije verovao da može da pobedi. Kad dođete do tog nivoa, morate biti veoma dobri", rekao je Kirjos. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke