Pariz - Guru u loži, Novak u trećem kolu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.11.2016.
18:24
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Parizu, a javnost je prvi put imala priliku da vidi kako u loži najboljeg tenisera sveta sedi guru Pepe Imaz.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta uspešno je započeo odbranu trofeja na Mastersu u Parizu, pošto je u prvom kolu savladao Žila Milera iz Luksemburga rezultatom 2:0 (6:3, 6:4).

Četvrti međusobni susret sa Žilom Milerom Srbin je rešio u svoju korist bez većih problema, a ponovo Luksemburžaninu nije dozvolio da osvoji set.

Večerašnji trijumf bio je tek uvod u teže partije koje Novaka čekaju u Parizu, pošto već u trećem kolu Srbin izlazi na megdan Bugarinu Grigoru Dimitrovu sa kojim se nije sastao više od dve godine.

U centru pažnje tokom današnjem meča u "Bersiju" bio je Novakov guru Pepe Imaz koji je danas sedeo u loži zajedno sa Markom Đokovićem a na sebi je imao majicu sa natpisom "ljubav i mir".

Nadamo se da će uz pomoć Pepea Imaza najbolji teniser sveta uspeti da odbrani titulu na Mastersu u Parizu, ali i na završnom Mastersu u Londonu čime bi osigurao ostanak na vrhu ATP rang liste do kraja godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Thursday, 03.11.2016
10:59

Novaku sve najbolje,kao i njegovoj porodici,al cini mi se da je ovaj srednji isuvise blizak sa guruom. Cak su poceli i da liče

avatar
Red blood
Thursday, 03.11.2016
09:08

Mozda gresim i iskreno se nadam da je tako,ali...ovo sve meni deluje malo morbidno.nKao da se uvlaci u sektu.nKakav mir i ljubav,cepao si druze sve redom svojim kvalitetom..ne menjaj filozofiju.

avatar
Ckea
Wednesday, 09.11.2016
04:33

Evo da ti ovde odgovorim, razmisli logicno kako je moguce da imas na svakom postu 40 dislajkova, inace moj skor je bio pozitivan dok steffi nije sa 40 profila nalupo minuse, imas dokaz medju komentarima, imam 40 minusa cak i na postu gde sam cestito djokovicu na pobedi, mislim da je bilo proti dimitrova. Eto toliko o tvojoj savršenoj percepciji. Pozz

avatar
Ckea
Saturday, 12.11.2016
17:55

Uvek priznajem kad nisam u pravu i u ovom slucaju sigurno nisam, jer sam pogresno shvatio na koga si mislio i izvinjavam se ti na tome.

avatar
Red blood
Thursday, 10.11.2016
19:18

Nadam se da ces videti ovo..nPrvo..ja sam u onom postu odgovarao nekom Mladenq..ali si ti pomislio da odgovaram tebi.nOnda si mi ti odgovorio ovde... a ja sam mislio i dalje da je to on.nTako da..i te minuse sam mislio na minuse na njegovom postu.nTvoj odgovor je bio slican mom,da Kanibal zasluzuje loptu pre Mesija.nPozdrav drug.

avatar
Red blood
Wednesday, 09.11.2016
14:58

Mani me tih izgovora..ne pije vodu.nPogledaj na onom postu koliko ljudi se slaze sa mnom.nA ti bi mogao,kad se vec tako lepo izrazavas i koristis te fensi reci,da izbegavas vredjanje ljudi.nJa tebe nisam nicim uvredio da bi mi ti rekao da ne upotrebljavam ni 2 % mozga ..nMozda zbog takvih komentara i dobijas te koji ti lupaju minuse.

avatar
amigo999
Thursday, 03.11.2016
07:37

Ma Nole je dobar i sa Guruom, i sa Bekerom i sa Vajdom...Samo kad on hoce...Napred Nole!!!

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 02.11.2016
19:50

Ajmo Nole,Messi,Barsa,Golden Stejt,Durent i Kari!!!Samo cepajte i osvajajte titule.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 02.11.2016
19:34

Osvajaj Nole ovo da bi sacuvao prvo mesto,ovaj i naredni turnir odlucuju o prvoj poziciji.Jos malo pa ce pauza,odmori lepo,pa onda nastavi da deres sve redom.