Potcenili Novaka, evo prilike za zaradu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 08.01.2018.
11:25
Izvor: Sportske.net

Kako stoje favoriti na prvom Gren Slemu godine?

Epa/Gerry Penny
Epa/Gerry Penny

Povezane vesti

Dok čekamo prvi Gren Slem u godini, kladioničari nemaju sumnje, najveći favorit je Rodžer Federer.

Aktuelni šampion Melburna je procenjen na 2.75, verovatno najbolji igrač u istoriji je osvojio pet puta ovaj turnir, imao je pauzu u trijumfu od sedam godina, čekao od 2010. do prošle sezone.

Taj prostor su punili drugi igrači, Novak Đoković ima pobedu više u Australiji, ali je tek treći favorit, 14. je nosilac na turniru, kvota na Noleta je 7.00, pa eto šanse da možda uzmete novac.

Između Federera i Đokovića je Nadal, Španac ima kvotu 6.00, on je osvojio titulu samo jednom, 2009. kada je dobio Federera, a izgubio je tri finala. U stvari, poznato je da je ovo njegov najslabiji Gren Slem turnir, jer je i Vimbldon osvojio dva puta, tri puta je trijumfovao u Njujorku, a njegovo je kraljevstvo šljake, u Parizu ima neverovatnih 10 titula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bat
Monday, 08.01.2018
14:16

tesko..ali uvek podrska za noleta voleo bih naravno da osvoji..

avatar
Don Carlo
Monday, 08.01.2018
13:23

kakvu zaradu, čovjek se rekreativno bavi tenisom

avatar
ViniciusJR
Monday, 08.01.2018
13:04

Federer bez sumnje favorit...pitanje koliko je Rafa spreman. Paznja na Dimitrova i Zvereva, a ovaj mladi Rubljev i Kirjos su nagazna mina u tim početnim kolima. Polufinale, ako ne bude ukrštanja ranije, Fedex, Rafa, Dimitrova, Zverev... Nole nepoznanica, mislim da ne moze ni sa jednim od ovih, ali ko zna, pocetak sezone, prvi GS, sve je moguce. :)