US Open - Pobede Svitoline, Hačanova i Lapko, poraz Ribarikove

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.08.2018.
20:11
Izvor: Beta

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je pobedila Amerikanku Sašu Vikeri posle tri seta, 6:3, 1:6, 6:1.

Epa/John G. Mabanglo
Epa/John G. Mabanglo

Povezane vesti

Sedma teniserka sveta pobedila je posle sat i 32 minuta, četiri puta je oduzela servis domaćoj teniserki koja je napravila tri brejka.

Svitolina će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela poljske teniserke Agnješke Radvanske i Tatjane Marije iz Nemačke.

Ruski teniser Karen Hačanov plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Španca Alberta Ramosa Vinjolasa sa 6:3, 6:2, 6:4. Hačanov će igrati protiv pobednika duela Žila Milera iz Luksemburga i Italijana Lorenca Sonega.

Beloruskinja Vera Lapko pobedila je Ukrajinku Katarinu Bondarenko sa 6:3, 6:3. Ona će u drugom kolu igrati protiv bolje iz duela Belgijanke Eliz Mertens i Kurumi Nare iz Japana.

Kineska teniserka Ćjang Vang plasirala se u drugo kolo pobedom protiv Slovakinje Magdalene Ribarikove sa 6:2, 6:2. Igraće protiv Rumunke Irine Begu, koja je bila bolja od Amerikanke Dženifer Brejdi sa 6:3, 6:3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke