Ako izvede ovaj plan, Murinjo će biti čarobnjak! Jović? Nemoguća misija...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.05.2020.
11:46
Izvor: Sportske.net

Iako ima samo 60 miliona, "Posebni" ne odustaje, kombinacijom prodaja, trampi, ali i dovođenja slobodnih igrača mogao bi da napravi Totenhem po svojoj meri. Zna se, kod njega sve počinje od odbrane...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Žoze Murinjo ne odustaje, pokušava da i bez značajnih transfer sredstava napravi tim. Naime, on neće prodati Ndombelea koji je najskuplje pojačanje u istoriji kluba, a priče o odlasku Kejna su nerealne.

Klub bi trebalo da napuste odbrambeni igrači, nema mesta za Fojta koga nude Barseloni, Deni Rouz se neće vraćati, Vertongen odlazi, a zanimljivo da bi i Erik Dajer mogao da bude prodat, ako bude bilo ponuda.

Murinjo cilja Karvalja iz Betisa, navijači kažu da je to zamena za Matića, koga je želeo i treći put da dovede u klub u koji trenira, ali su se planovi izjalovili, jer je Matić uspeo da izbori poverenje Solskjera, pa je produžio ugovor na još godinu.

Od slobodnih igrača, Murinjo ubeđuje Vilijana koji je bliži Totenhemu, nego Arsenalu, ali mora da ubedi Levija da Brazilcu ponudi višegodišnji ugovor. "Posebni" traži bekove, međutim mete kao Dest iz Ajaksa ili Čilvel iz Lestera su skupe, mada bi eventualno mogao uz par prodaja da poveća budžet koji je svega 60 miliona evra.

Cene igrača su pale, pa je pitanje koliko bi doneo Lamela ili eventualno Lo Selso, Orije, Voker-Peters koji je na pozajmici u Sautemptonu. Recimo, njega "Pevci" nude "Sejntsima" kao deo dila za Hojberga koga bi Murinjo upario sa Alderveireldom.

Baner stoni tenis


Teško je očekivati da Murinjo završi sve ove poslove, ali ako bude uspeo da sa malo para dovede deo od pomenutih igrača i renovira odbranu, značilo bi da je čarobnjak.

Danas mediji pišu o navodnoj ponudi za Kejna od strane Reala, Jović i Bejl plus novac, ali od toga nema ništa, niti su takve stvari realne.

Murinjo navodno smatra da bez najmanje pet igrača i kompletne rekonstrukcije defanzive, njegov tim nema šta da traži naredne sezone u borbi za top 4 u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
soru
Tuesday, 12.05.2020
16:31

znaci fojt nema mesta u totenhemu ali bi imao u barseloni?

avatar
Nemanjici
Tuesday, 12.05.2020
12:51

Pa sa Poketinom su igrali finale LS ne znam kako sa tobom ne mogu ni u top 4 PL...?

avatar
Koi si ti mene kralj
Wednesday, 13.05.2020
21:17