Ambiciozni Bajern kreće u renoviranje tima, Čelsi u strahu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 21.12.2018.
20:31
Izvor: Sportske.net

Bavarci bacili pogled na London.

Epa/Philipp Guelland
Epa/Philipp Guelland

Povezane vesti

Bajern od naredne sezone čekaju neki novi momenti.

Retko ko veruje da će Bavarci zadržati Nika Kovača na klupi ukoliko Hrvat ne osvoji makar titulu u Nemačkoj, za sada se to čini kao jako težak zadatak.

Klub se sprema za "život posle" najvećih zvezda u ekipi, konkretno Riberija i Robena koji će napustiti Alijanc arenu, a uprava je već sačinila podugačak spisak mladih fudbalera koji bi trebalo da udahnu svež vazduh u Bajern.

Jedan od njih jeste i fudbaler Čelsija Kalum Hodson-Odoi, 18-godišnji krilni napadač koji ne dobija previše prilike kod Mauricija Sarija.

Istina, odigrao je četiri utakmice u Ligi Evrope, ali još uvek nije zaigrao u Premijer ligi zbog čega nije zadovoljan.

Ugovor mu ističe na leto 2020. godine, ponuda "Plavaca" je na stolu, ali mladi reprezentativac Engleske nije siguran da će dobiti pravu priliku.

Bajern bi da primeni Borusijin recept koji je u potpunosti pogodio sa Džejdonom Sančom čija se vrednost na tržištu meri desetinama miliona evra u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Saturday, 22.12.2018
05:15

Postoji zvanicna izjava Odoia koji je rekao da samo zeli sansu, ne konstantnu igru, a Sari je rekao da nije spreman ove sezone za konstantknu igru i da ce od leta dobiti pravu priliku, sto znaci da ce ako ode Azar ili ne potpise novi ugovor Odoi igrati mnogo vise, a i da ostane igrace na desnom krilu ili u spicu, potpisace novi ugovor, postoji interesovanje Bajerna, Dortmunda, Monaka i Atl. Madrida, ali sam siguran da ostaje u Londonu.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 22.12.2018
00:19

Bolji je od Williana treba vise da igra. Niko do sad nije imao neku petlju da ubaci nekog mladjeg u vatru a Hudson Odoi i Loftus Cheek vjerujem da bi dominirali na terenu

avatar
Anonymous Official
Friday, 21.12.2018
22:48

Nesto mngoo ga bas Sari i ne korsiti jer Hazard mu moze igrati laznu 9ku a ovaj mali po krilu... inace mozda ga i proda za pristojnu sumu

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 21.12.2018
21:49

U Celsiju kao da postoji neka barijera gde igrac mladji od 22 godine ne sme da dobije malo vecu minutazu. Odoi je strava igrac za jednog 18o godisnjaka i mislim da je ove sezone dosta puta trebao da dobije sansu ispred Vilijana, koji je na vecini utakmica u PL bio potpuno beskoristan.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 21.12.2018
21:33

Pusti snovi moji sinovci ;)

avatar
Antihepi
Friday, 21.12.2018
22:40

Хахахахахахахахаха