Atletiko se dogovorio sa Monakom, kupuju igrača i odmah ga prodaju "Kneževima"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.05.2019.
21:39
Izvor: Sportske.net

Komplikovana situacija, ali je pronađeno rešenje.

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Atletiko Madrid je minulog leta kao slobodnog igrača u svoje redove doveo portugalskog reprezentativca Želsona Martinsa.

On je raskinuo ugovor sa Sportingom, nakon skandala koji je izbio u redovima lisabonskog tima, kada su navijači ušli u prostorije kluba i fizički nasrnuli na nekolicinu igrača, ali i na deo stručnog štaba.

Veliki broj igrača je odmah zatražio raskid ugovora sa klubom, Rui Patrisio se preselio u Vulverhempton, Martins je stigao u Atletiko.

Ipak, nova uprava Sportinga je uložila žalbu, smatraju da im sleduje obeštećenje zbog njihovih odlazak i ne priznaju poništavanje ugovora.

Dobili su od "Vukova" 18 miliona na ime prelaska Patrisija na "Molinu", a sada će dobiti i novac od "Jorgandžija".

Naime, Atletiko i Sporting su postigli dogovor, "Lavovi" će povući sve žalbe i tužbe, a Madriđani će u portugalsku prestonicu poslati Lusijana Vijeta i 20 miliona evra.

Zelson Martins Gelson Martins

Vijeto, koji je već obavio lekarske preglede u Lisabonu, sezonu je proveo na pozajmici u Fulamu, gde je s vremena na vreme umeo da zablista, ali se generalno utopio u sivilo "Kotidžera".

Bilo kako bilo, Argentinac će od leta igrati za Sporting, a Želson Martins više neće nositi dres "Kolćonerosa".

On je od januaru na pozajmici u Monaku, igra odlično u Francuskoj, pa su "Kneževi" rešili da za 30 miliona evra otkupe njegov ugovor od Atletika.

Na "Vanda Metropolitanu" se neće buniti, Martins se nije dobro pokazao u Primeri, pa će njegovom prodajom sakupiti još novca za rekonstrukciju tima, koja će se neminovno odigrati ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke