Barsa očajna - Na kraju, Albanac predvodi napad!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.01.2020.
13:06
Izvor: Sportske.net

Situacija nalaže oćajnička rešenja. Kastiljanci se naslađuju, vreme brzo prolazi...

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Barsa je očajna.

Tačnije, kastiljanski listovi dižu temperaturu jer 36 sati pre kraja prelaznog roka ne uspevaju da nađu napadača. Tim je između čekića i nakovnja, ako promaše kao sa Kutinjom i Dembeleom to će jasno doneti probleme na leto, neće imati novca za klauzulu Lautara Martineza.

Otpao je Rodrigo kao preskup, nema dogovora sa Valensijom, Ajaks nije hteo da čuje da pusti Tadića, a u klubu nisu sigurni da bi Berardi iz Sasuola koga su želeli ranije bio rešenje.

Zbog svega toga, klub ne vuče poteze, plašeći se greške.

Šta Abidal ima na umu?

Da proda nekog igrača to je nemoguće, Rakitića neće niko, otišao je Karles Perez na pozajmicu, kao i Todibo u Šalke, ali to nije dovoljno. Igrači klase Obamejanga vrede oko 60 miliona, ali im je Arsenal tražio 100. Ne treba zaboraviti ni da Bajern neće otkupiti Kutinja, pa će Katalonci imati problem više na leto.

Legitimno je pitanje zbog čega Dembele, Ansu Fati, Mesi i Grizman nisu dovoljni?

Pa, prvo jer je Dembele sklon povredama, Fati neiskusan, a kada se pogleda statistika, u 42% golova je učestvovao teže povređeni Suarez.

To plaši i Abidala i Setijena. Pokušavaju sa Vilijanom kome ističe ugovor, ali on nije klasični napadač, Ričarlison jeste, no Totenhem neće ni da čuje da ga se odrekne.

Da li je rešenje u Reju Manaju, igraču iz Barselone B koji je jedini napadač u drugoj ekipi, nakon što je Markeš otišao u Juve, a Abel Ruiz u Bragu.

Ovaj albanski internacionalac je bio u Albaseteu, kao pozajmljeni igrač Milana, dao je sedam golova u 30 utakmica. Inter ga je slao na raznem pozajmice, na kraju je eto stigao do druge ekipe Barselone i ko zna možda neočekivano dobije šansu.

Za Albaniu je odigrao 11 mečeva, postigao 3 gola. Abidal i Setijen smatraju da je bolje da njemu da pruže šansu nego da u panici dovode igrača kao Boatenga prošle sezone koji gotovo da nije odigrao nijedan meč.

Niko nije impresioniran, ali šta je tu je, klub jednostavno nema novca za veliko pojačanje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Thursday, 30.01.2020
19:50

Na sta su spali...

avatar
2012/2013-2019/2020
Thursday, 30.01.2020
18:43

Albaniu Haha RiŠarlison nije devetka (iako moze i to da igra) tako da nije klasican napadac, a ne igra za Totenhem nego za Everton.

avatar
P. S.
Thursday, 30.01.2020
16:10

Zašto li Rakitića neće niko? I kako to kada su se letos 'polomili' oko njega, pa je po pripoveci PSG nudio čak 80 m€, samo eto 'Barsa nije htela da ga proda'. :)

Zašto Dembele, Ansu Fati, Mesi i Grizman nisu dovoljni? Zato što Messi nije dovoljan, a preostala trojica su potpuno beskorisni. Fatija je uke*alo na 2 utakmice (nakon čega su ga momentalno proglasili 'novim Neymarom'), a dečko je daleko ne samo od Barse već i od Primere. Dembele je jedinstven primerak fudbalera koji u one dve utakmice između dve povrede krene u dribling, pa kako mu lopta 'ne legne' onako kako je trebalo on se izmakne i ostavi je da se protivnički defanzivac ne bi 'mučio' oko oduzimanja, nego da odmah može da krene ka golu Barse. Grizman je šampion u disciplini bežanja od lopte i sakrivanja iza protivničkih igrača.

I na kraju Barsa, koja je pre samo nekoliko dana ovde predstavljena kao klub sa najvećim prihodima, nema novca za pojačanje? Kako li je tek onim najsiromašnijim klubovima? Sa obzirom da pojačanje nisu nabavili još od dolaska Neymara (već samo ovakve i onakve fudbalere koje su Enrique i Valverde vrlo brzo pretvarali u promašaje) sasvim je sigurno da ga neće nabaviti ni u narednih 48h.

avatar
kalcit
Thursday, 30.01.2020
15:36

Rakitiča neče uzet niko ni besplatno.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 30.01.2020
14:35

Everton odbio 85 miliona za ricarlisona od barse...propadaju polako,nemaju ni jedan evro

avatar
Bendz@min
Thursday, 30.01.2020
14:25
avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 30.01.2020
14:23

Koliko je psg razorio barsu kad im je uzeo neymara, od onda ne znaju gde udaraju, postali su klub za podsmeh i sprdnju

avatar
Amalainter
Thursday, 30.01.2020
14:11

Kako sam srecan sto su u ovakvoj situaciji..kakav bre Lautaro?pa necete ga uzeti ispod 150 miliona garant-na drugoj strani je Marotta..Samo vi placajte Mesija dozivotno, hahahaha..luzeri