Barsa traži alternativu za Albu, spisak od osam imena, među njima i Bosanac...

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.06.2019.
13:57
Izvor: Sportske.net

To je osetljivo mesto u timu, nemaju zamenu za dugogodišnjeg levog beka, pa je Abidal sastavio listu...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Barselona osim napadača želi i levog beka, nemaju alternativu za Albu i Abidal je sastavio navodno spisak igrača koji bi mogli da stignu ovog leta na "Kamp nou" i budu solucija za mesto levog spoljnog igrača.

Možda i najlakša meta je Luis Felipe, međutim, on je neodlučan, Brazilac kome ističe ugovor sa Atletikom navodno može veći novac da uzme u Pari Sen Žermenu i priključi se koloniji zemljaka.

Druga meta je Aleks Teleš, odlični Brazilac iz Porta, bivši igrač Intera i Galatasaraja koji je čini se preskup, cena mu je oko 50 miliona evra. Slično tražio Betis za Žuniora Firpa za koga je zainteresovan i Real Madrid.

Barsi je navodno nuđen Portugalac Geriero iz Dortmunda, njemu ističe ugovor naredne godine, pominjan je kao eventualno pojačanje Napolija, Nemci bi ga prodali za 25 miliona.

Vendel iz Leverkuzena ima dosta iskustva u Evropi, Barsa ga je pratila pre nekoliko godina, kada je iz Gremija stigao u Bundesligu, njegova cena je oko 20 miliona.

Huan Bernat iz PSŽ se dovodi u vezu sa Valensijom, on želi da igra, cena mu je 15 miliona, malo je verovatno da bi pristao da greje klupu.

Sa ostrva stižu vesti o Kieranu Tirniju, prvoj zvezdi Seltika, ali pitanje je kako bi se snašao u Španiji, katalonski mediji konstatuju da bi to bio preveliki rizik.

I na kraju, iznenađenje, Sead Kolašinac levi bek Bosne i Arsenala, drugačiji tip igrača od Albe, mnogo snažniji u duelu, "Guneri" su ga doveli kao slobodnog igrača iz Šalkea, ima ugovor do 2022. suma koju traže za njega je između 20 i 25 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 05.06.2019
14:24

Guerreiro i Wendell su fantasticni igraci za mali novac.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 05.06.2019
14:11
avatar
Jasminn
Wednesday, 05.06.2019
15:10

Traze rezervnog beka ako ti ta rijec rezervni znaci nesto

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.06.2019
15:33

Znaci mi dosta, hvala.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 05.06.2019
15:15

Pa i on bi kostao sigurno oko 50-tak mil