Bavarci kupuju kod "Plavaca", sledeći je Hadson-Odoi?

Autor: Stefan Matić
utorak 02.07.2019.
22:40
Izvor: Sportske.net

Nemački šampion blizu finaliziranja transfera jednog od akademaca Čelsija.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Nastavlja se "tihi rat" između dva velikana koji je krenuo još u prošlom prelaznom roku. Klub iz Minhena je tada pokušavao na sve načine da privoli mladog ofanzivca, Kaluma Hadson-Odoia u svoje redove, "Plavci" su uspeli da se odupru prvim naletima kada je u pitanju ostanak jednog od najboljih iz akademije.

Danas je ipak postignut dogovor između dva kluba, radi se o pitomcu akademije sa "Stamford Bridža", Džamalu Musaili koji je 2003. godište. Mladić igra na poziciji ofanzivnog veznog i napadača, ono što je interesantno je da ima istog agenta kao i Hadson-Odoi.

Ono što Bild posle potvrde transfera takođe navodi jeste da je ovo korak bliže ka pobedi Nemačke nad Engleskom, sa obzirom da Musaila ima dvojako državljanstvo pomenutih zemalja.

Hadson-Odoi Fiola Celsi MOL Vidi

Videćemo da li su Bavarci ovime popločali put ka konačnom transferu Hadson-Odoia u svoje redove. Za sada mlado krilo "Plavaca" odbija svaki vid produžetka ugovora koji mu ističe  naredne godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 03.07.2019
16:30

Mogu odmah da ga zaborave Hudson Odoi i Pulisic ce biti tandem na krilima kao nekada Duff-Robben ili Malouda -Joe Cole .Tu ce biti Willian sa Pedrom kao iskusnija podrska .

avatar
Cfckg
Wednesday, 03.07.2019
13:36

Bukvalno sve novine u engleskoj pisu da je dogovor izmedju Chelsea i CHO-a zavrsen,ocekuje se potvrda.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 03.07.2019
08:41

Ne vjerujem da ce se ovo desiti. Ostaje RLC ostace onda i KHO. Ako slucajno KHO ode iz kluba onda stvarno nece biti fer od njega. Celsi ce naci zamenu mozda bolju ili losiju ali on nece ispostovat klub koji ga je stvorio. Jucer je objavio Mat Lav da RLC produzuje ugovor do 2024 a da se isto ocekuje i za KHO. Ovaj momak sto je otiso iz Celsija nadam se da ce uspeti ali svi znamo da nista bolje nije ni u Bajernu. Svi veliki klubovi traze instant rezultate i stvarno treba biti veliki talent da te ceka jedan takav klub dok sazres.

avatar
Tuesday, 02.07.2019
22:45

Koji Bajern smejurija od kluba,pa Celzi je i dalje vlasnik Alijanc Arene,dobice Odoija kad Srbija udje u EU.....

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 03.07.2019
16:32

Pulisic i Hudson Odoi su buduci nosioci igre zajedno sa najacim veznim redom u Evropi gdje imamo najsiri roster sa Jorginhom,Kanteom,Loftus Cheekom,Barklijem,Kovacicem...Pulisic i Odoi su novi Malouda i Joe Cole .

avatar
Thursday, 04.07.2019
04:21

Kakav ti kompleks imaš dečko auuu, a dok vas naftaš nije uzeo služili ste za gol razliku, nije se znalo za čelsi do pre 20 i kusur godina, ali nebitno, svakako imam veće poštovanje prema drugim klubovima od tebe...