Big Sem pikirao tri pojačanja

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 04.12.2017.
13:00
Izvor: Sportske.net

Novi menadžer Evertona je procenio da mu treba više čvrstine u svim linijama tima.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Najveći problem 'Karamela' u tekućoj sezoni je to što nije dovedena adekvatna zamena za Romelua Lukakua.

Sandro Ramirez nije taj tip napadača, on je već označen kao Kumanov težak promašaj i šuška se da bi već u januaru mogao da se vrati u Malagu na pozajmicu, Vejn Runi već duže ne igra kao špic, od svih navalnih igrača najbolje se do sada pokazao Nias, Kalvert-Luin je imao blistave momente, ali Sem Olerdajs očito smatra da napad mora da se pojača.

Njegova glavna meta je kapiten Votforda Troj Dini.

Dini je tip napadača kao Kevin Dejvis, legenda Boltona i jedan od glavnih uzdanica ovog kluba u njegovo zlatno doba kada je sa Olerdajsom na kormilu igrao najbolji fudbal u istoriji.

Na radaru Big Sema je i Stiven N'Zonzi, vezista koji iza sebe ima iskustvo igranja u Premijer ligi, a koji je prema najsvežijim informacijama blizu rastanka sa Seviljom zbog sukoba sa trenerom Berizom.

Zbog teške povrede Šejmusa Kolmana, pozicija desnog beka je jedna od najkritičnijih, a rešenje za taj problem bi moglo da bude dovođenje reprezentativca Gane Danijela Oparea iz Augsburga.

Na 'Gudisonu' je bilo veoma prometno letos, izgleda da će tako biti i tokom zime.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 04.12.2017
14:59

Toliko igraca doveli a nemaju napadaca. Runi to nije a onaj Ramirez je jedan od najgorijih igraca u PL. Mozda je u Malagi mogao da daje golove.