Bio pred Lacijom - Novi Srbin kod Murinja?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 28.03.2022.
12:35
Izvor: Sportske.net

Nakon Svilara, još jedan reprezentativac u redovima "vučice"?

 EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

Trener fudbaler Rome Žoze Murinjo već radi na osnaživanju tima za predstojeću sezonu u kojoj želi da ekipa bude konkurentnija.

Srpski golman Mile Svilar juče je prošao medicinske preglede i dogovorio je prelazak u "vučicu" sa kojom će potpisati ugovor do 2027. godine. No, on bi mogao da dobije podršku zemljaka Filipa Kostića kojeg je Murinjo dodao na svoj spisak želja.

Kostić je letos bio na pragu prelaska u Lacio, a usput ga je želeo i Inter. No, transfer u Rim je propao jednom, a drugi put bi moglo da bude više sreće za Kostića. Njegov ugovor sa Ajntrahtom ističe na kraju sezone, agent koji ga zastupa Lući je u dobrim odnosima sa Romom i to bi moglo da privoli Kostića da stigne u redove "đalorosa". Srpski krilni bek bi zahtevao platu od tri miliona evra na godišnjem nivou piše "La Roma 24" i dogovor je i više nego realan.

Sam Murinjo je rekao da mu se ne dopada formacija sa trojicom pozadi u kojoj nastupa, ali da nema izbora.

"To nije moja omiljena ideja fudbala, ali je posledica karakteristika igrača koje imam i to je moj posao kao trenera - da ih stavim gde je moguće", kazao je Portugalac.

Stoga će zaista raditi na dovođenju krila različitih karaketeristika, a na listi su još Valensijin Gonzalo Gedeš, kao i Stefi Mavididi iz Monpeljea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke