Čadliju zakačena cena

Autor: Boban Filipović
sreda 16.08.2017.
21:03
Izvor: Sportske.net

Belgijski reprezentativac ima dozvolu da ide na 'Houtornsa', ali pitanje je da li će neko da izdvoji toliki novac koliko traži uprava 'Vrećica'.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Menadžer Vest Bromvič Albiona, Toni Pjulis, je precrtao Nasera Čadlija kada je odbio da krene na pripreme sa ekipom.

Najpoiznatiji zagovornik antifudbala u Engleskoj je tada poručio upravi da slobodno može da stavi ovog fudbalera na transfer listu, što je posle nekog vremena i učinjeno.

Vest Brom je Čadlija doveo iz Totenhema za 13 miliona funti prošlog leta, što je bio klupski rekord, a sada za njega traži gotovo duplo više - 25 miliona funti.

Čaldi se po medijima dovodio u vezu sa Svonsijem, projetovan je za naslednika Gilfija Sigurdsona, koji će nastaviti karijeru u Evertonu, a pošto će 'Labudovi' inkasirati 45 miliona funti od pordaje Islanđanina, za očekivati je da ih preusmere na dovođenje reprezentativca Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LiverpulovacYnwa
Thursday, 17.08.2017
22:20

kakav bolid pa sta ce u Swonsiju,ljudi se grcevito bore za opstanak zadnjih par godina a WBA skoro pa u evropu moze ccc ne kontam

avatar
Gangula 2.0
Thursday, 17.08.2017
18:07

Da prvi su trenutno...Ali nisu odigrali ni 10 mečeva u chamionshipu.Mnogo stvari mogu ds se promeni.Mislim Kardif je dobar klub za 2. Ligu ali i da ima ozbiljnih timova od Kardifa za ulazak u Premijer ligu...Pozdrav! ☺☺☺

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 16.08.2017
23:55

Ni blizu Sigudsonu. Vels sledece godine nece imati tim u Premijer ligi osim ako Kardif ne udje opet a prvi su trenutno.