Čistka u Parizu, "crna lista" od 10 imena, uskoro dogovor sa Interom!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.06.2022.
10:14
Izvor: Sportske.net

Sportski sektor u Parizu radi aktivno.

Paris Saint Germain
Paris Saint Germain

Povezane vesti

I dok traju pregovori sa Nicom oko dolaska Kristofa Galtijea na mesto trenera, uprava Pari Sen Žermena uveliko radi ne samo na pojačanjima, već i na "čišćenju" igračkog kadra.

Novi sportski direktor Luis Kampos napravio je "crnu listu" od deset fudbalera koji će napustiti Pariz ovog leta.

Prvi je to učinio Bulka koji je pojačao Nicu, nakon njega će i Areola i to u Vest Hem, a najavljuju se odlasci i Tila Kerera, Abdua Dijala, Serhija Rika, Idrise Geja i Arnoa Kalimuenda.

Od zvučnijih imena, na listi se nalaze Mauro Ikardi, Leandro Paredes i Ander Erera, dok bi klub poslušao svaku ozbiljniju ponudu za Nejmara.

Poznavaoci prilika u Francuskoj istiću da je Kampos "čvrste ruke", te da neće dozvoliti da svlačionica ima problem sa disciplinom, ali to je bilo lakše učiniti u Lilu gde je radio, nego u timu punom zvezda.

Šta će Parižani sa tim novcem?

Prva meta je Milan Škrinijar kojeg je navodno "aminovao" i Galtije, ali pregovori sa Interom nisu daleko odmakli jer Inter želi više od 60.000.000 evra, koliko je Pariz ponudio uz Julijana Drakslera.

Gazeta piše da bi "neroazuri" pristali na 70.000.000 evra bez Drakslera, znajući da novac ne predstavlja problem u Gradu svetlosti.

Sve u svemu, leto bitnih promena u Pari San Žermenu je pred nama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke