Da li bi ovaj momak rešio sve probleme u Realu?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 08.10.2018.
22:32
Izvor: Sportske.net

Biće ovo dugačka sezona za navijače kraljevskog kluba.

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Real se muči, izgleda bezidejno na terenu, muči se da postigne golove, a rezultati sve govore.

Naravno da se krivica svaljuje na trenera, a ne bi čudilo ukoliko bi Lopetegi uskoro ostao bez kredita kod Florentina Pereza, iako bi se i on mogao smatrati krivim. Prodao je Ronalda, otišao je Zidan, a želeo je da pokuša da nastavi da osvaja trofeje bez dovođenja "skupocenih zvezda".

Real ima novca, uvek je i imao, ali iznenađujuće, u poslednje vreme ga ne troši, ili makar ne troši onoliko koliko smo navikli. Navikli smo da pokazuju moć kako na terenu, tako i van njega, uostalom zato i jesu "kraljevski klub".

Perez je izgleda shvatio da je pogrešio i da će ipak morati da dovede nekoga ko će mu garantovati 40+ golova u sezoni, a Hari Kejn to svakako jeste.

Hari Kejn

Kejn je još jedan odličan igrač koga bi Real mogao da dovede iz Totenhema, a svi znamo da u poslednje vreme imaju odličnu saradnju. Engleski reprezentativac je izrazio želju da ostane u Totenhemu, ali samo ako ovaj tim počne da osvaja trofeje, a oni nisu ni blizu nekog trofeja trenutno.

Igrali su izvanredno, može se reći da su iznenađujuće bili u borbi za titulu u prethodnih nekoliko sezona, gradili su postepeno tim, a sad kad bi trebalo da napadnu neki od trofeja, oni će izgleda potonuti totalno.

Trenutno su na 5. mestu u ligi, ali ono što zabrinjava je njihova igra, nije to taj Totenhem na koji smo navikli u poslednje vreme. Za ligu šampiona ne treba trošiti reči, kasne već previše za Barselonom i Interom i izgleda da će se boriti za 3. mesto u grupi.

Kako stvari sada stoje, zbog ovakvih rezultata, Totenhem bi možda mogao da izgubi najveću zvezdu ovog tima ukoliko bi se Kejn odlučio da pređe u Real kako bi počeo konačno da osvaja trofeje. Ima 25 godina i vreme je da napravi značajan korak u svojoj karijeri.

Real ga želi, to je sigunro, samo je pitanje koliko su spremni da plate i koliko bi Totenhem postavio "bezobraznu" cenu. Trenutno se pominje cifra od 200 miliona evra.

Kejn je za "Pevce" odigrao 223 utakmice i postigao čak 146 golova, definitivno igrač kakav nedostaje klubu iz Madrida.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 10.10.2018
01:32

Ako dovode Hazarda onda im je potreban Kane jer prvi ne postize mnogo golova dok je drugi odlican u tome uz ovakvu podrsku a ako bi se odlucili za Neymara onda spic nije neophodan

avatar
jv
Tuesday, 09.10.2018
14:09

Treba njima mnogo više of Kejna. Kvalitetan trener, Kejn i Azar bi možda, ali samo možda, uspeli da zamene najboljeg trenera i najboljeg igrača na svetu.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 09.10.2018
16:09

Modric puni uskoro 34, Ramos 33, Marselo, Kros, Bejl takodje blizu tridesete njima treba rekonstrukcija u svim delovima tima. Karvahal najavio odlazak u englesku. Kurtoa, Odraziola, Sebeljos, Asensio, Isko su jedini igraci koji treba da ostanu.

avatar
Breaking Bad
Tuesday, 09.10.2018
09:45

Sa Kejnom i Azarom bi bili duplo jači, ali neće nijedan doći od njih dvojice poznavajući poteze uprave kluba zadnjih godina.

avatar
RAy
Tuesday, 09.10.2018
02:42

sve dok veshter chika perez je na kormilu na real, karim zicerma bice zashtitena vrsta, i ni jedna druga 9ka ko bi mogla da mu bude konkurencija nece biti dovedena

a uostalom, perez je kriv za sve ovo sta se desava sa real, posvadzao se sa svaki trener koji je bio u real i otpustio ga bez da mu da opcije, a i je prakticno nabrkao jedan ton dobrih igraca u posledno vreme dajuci naredbe na svih trenera koji su bili, ko ce igrati a ko ne, e evo nesto zidan u ove 2 i pol godine mu se sprotistavio, ali i ta saga znamo kako je zavrsila

avatar
Monday, 08.10.2018
22:56
avatar
Oldboy
Monday, 08.10.2018
22:39