Danas u 15.00 nova vest koja će srušiti internet, jer ON ima nešto da kaže!

Autor: Milovan Longinov
petak 12.03.2021.
12:18
Izvor: Sportske.net

Spremni za novu vest koja će odjeknuti?

EFE/ALEJANDRO GARCIA
EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Kada Marselo Bečler ima nešto da objavi i to pompezno najavi, znači da će srušiti internet.

Za one koji ne znaju, u pitanju je jedan od najpouzdanijih novinara, blizak Barseloni, živi i radi u Kataloniji.

Svojevremeno, leta 2017. godine, on je, kada tako nešto nikome nije moglo da padne ni na kraj pameti, najavio da bi Nejmar mogao da pređe u PSŽ. Svi znate šta  se dogodilo nekoliko meseci kasnije.

Ništa manje nije odjeknuo ni prošlog leta,  kada je nekoliko  dana posle sramnog poraza od Bajern Minhena javno izjavio da je Leo Mesi nesrećan i da želi da napusti Barselonu. Nejmarov scenario sa Mesijem nismo videli samo zbog  njegove ogromne ljubavi prema Barsi, nije želeo na sud, ali je još kako želeo da ode.

I sada, pompezno se najavljuje današnji nastup Marsela Bečlera, tema je Leo Mesi i to je sve što se zna. Društvenim mrežama kruži njegova najava da će u 15.00 otkriti nešto veliko o kapitenu Barselone, stoga navijači katalonskog kluba nestrpljivo čekaju, jer nema sumnje da će otkriti istinite i pouzdane informacije o kapitenu Katalonaca. 


Inače, za razliku od prošlog leta, Leo Mesi je sada mnogo srećniji i zadovoljniji i smatra da je Barselona ponovo pokazala da može da bude kao nekada. Navijači se nadaju da će ostati i pružiti još jednu šansu. 

Dolazak Đoana Laporte na mesto predsednika samo je podgrejalo te glasine, jer su njih dvojica u odličnim odnosima.

Čekamo 15.00, stižu velike vesti!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke