De Laurentis otkrio šta se dešava sa pojačanjima, pa odbrusio navijačima!

Autor: Stefan Matić
utorak 16.07.2019.
23:48
Izvor: Sportske.net

Vlasnik Napolija ipak smatra da je trku za Kolumbijcem već izgubio.

Twitter @ADeLaurentiis
Twitter @ADeLaurentiis

Povezane vesti

Džejms Rodrigez je završio svoju dvogodišnju priču u minhenskom Bajernu, ostanak u matičnom Real Madridu ne deluje da je opcija. Za Komlumbijca je bio itekako zainteresovan Napoli, ali su finansijska potraživanja od strane madridskog kluba bila prevelika za "San Paolo", deluje da će Rodrigez od naredne sezone biti u sklopu Simeonovog Atletiko Madrida.

"Ne razumem to kako Bajern, koji ima tri puta veći profit od nas, može da uzme Džejmsa na pozajmicu a mi ne? Pre kupovine bih hteo da vidim kako se on i Anćeloti slažu, pa bih onda platio 42 miliona evra", izjavio je De Laurentis za TV Luna.

"Džejms je igrač koji u par pilika nije uspeo da ispuni svoj potencijal, ali voleo bih da ga dovedem na pozajmicu jer bi mi tako ostala sredstva za dovođenje još jednog napadača kojeg bi mogao da udružim sa Milikom"

Italijan ne odustaje od Nikole Pepea, u pregovorima za dragocenu "Dogu" mogu ponuditi Adama Unasa, koji igra odlično za Alžir na KAN-u.

Damjan Le Talek Nikolas Pepe

"Idemo na Pepea ili nekog drugog, on postiže dosta više golova od Irvinga Lozana. Ne treba nam veliko ime da bi napunili svoj stadion, ili volite Napoli ili ne. Ne trebaju nam navijači koji prvo gledaju kakvo je vreme pa odluče da li će doći na stadion. Ako ne volite klub, ostanite kući", zaključio je kontroverzni vlasnik kluba sa juga Italije.

Pepe bi po nekim navodima koštao do 80 miliona evra, ne deluje da bi Napoli pristao na toliku sumu za izdvojiti zbog jednog igrača, ali opet De Laurentis je znao da napravi odlične poslove u prošlosti i sa manje sredstava.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke