Eksplozija na "Old trafordu"! Junajted iz očaja doveo najveće ime u ovom prelaznom roku!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.10.2020.
21:12
Izvor: Sportske.net

Propali su skoro svi pregovori sa skupljim fudbalerima.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted je doveo najveće ime u ovom prelaznom roku, igrača kojem se retko ko nadao u ovom klubu do pre nekoliko nedelja.

U pitanju je Edinson Kavani, doskorašnji fudbaler Pari Sen Žermena koji stiže kao slobodan igrač.

"BBC" javlja da će potpisati ugovor na dve godine.

Kavani je već u godinama, ima ih 33, a sutra bi trebalo da potpiše ugovor pošto je već u avionu za Englesku.

Ovaj fudbaler je bio meta mnogih klubova, ali retko se pominjao Mančester junajted koji je na kraju odneo pobedu.

Da li je ovo potez iz očaja?

Moguće, Mančester junajted je želeo po svaku cenu napadača ili krilnog igrača, očigledno je da su pregovori sa Sančom propali, baš kao i sa Dembeleom i Jovićem.

Čekamo sutrašnji dan, verujemo da će sve biti zvanično.

Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Sunday, 04.10.2020
14:26

Jedino što se radujem Kavaniju je skok igra na korner, prekid ili c-šut.

Iz tih situacija se gađa samo i isključivo Megvajer, a koliko je to uspešno, pokazuje broj golova koje smo dali na c-šut - gol glavom. Ja mislim jedno 3 za celu sezonu. Toliko da Fulam za 2 nedelje. To je nedopustivo, smešno i žalosno za klub kakav je Mančester.

Kavani došao da se najede i uzme dnevnicu, što bi rekao jedan moj prijatelj za Slobu kad je otišao u Dejton da potpiše sporazum, i nema opterećenje ni oko čega.

Naravno da će biti prvi izbor na 9, i treba to da bude, jer je Marsijal i dalje poluproizvod, ima nekih bljeskova, ali da se sam izbori za šansu ne ume, da skoči i da gol glavom, ne ume, on je igrač za prodor, a ne za statiku i fiziku.

Samim tim Marsijal opet ode na krilo, na drugo je Rašford, ostade Džejms koga ne dadoše u Lids, a trebalo je, nije on štof za UTD, tj. sada jeste, ja uvek gledam unazad dok smo bili klub i znalo se ko okreće antenu a ko viče "dobro je". Samim tim se zatvara potreba za krilom / krilnim napadačem, obesmišljava potreba za kupovinom Sanča i pere Vudvard od tragične nesposobnosti još jednog u nizu prelaznih rokova, a u ovom je posebno briljirao.

Ne prodati Romera, Džonsa, Roha, Daloa, čak je i Smoling upitan, Lingarda, Džejmsa, Matu, evetualno sada višak Freda.... pa to može samo redak debil. Uspeli su da prodaju (valjda) samo Pereiru, mada nisam siguran, možda je i on na pozajmica sa pravom otkupa sa Lacijem.

Nije kupljen CD koji je nasušna potreba, posebno kad imaš onog Upamekana za 50 milki koji ti se nudi, ne kupiš Sanča onda kad treba da pokažeš da si klub koji je uvek na "ti" sa najatraktivnijim igračima na tržištu i koji težiš tome, da bi o(p)stao u krugu najvećih klubova na svetu.

Ne, ti ne kupiš Kavanija sa 27 kada kida, kupiš ga sa 33 kad ide ka kanalu, ne kupiš Ibru sa 27 nego sa 34, ne kupiš u poslednjh 5 godina Mbapea, Azara, De Brujnea, Halanda, nekoga u naponu snage, kupuju se poluproizvodi ili instagram zvezde, ili scvali matorani. (Ne znam šta im bi sa De Bekom, to im je očigledno bila greška.)

To se ne uklapa ni u priču o pravljenju mlade ekipe, Kavani je sve sem mlad, ni o pravljenju pretežno engleske ekipe, koliko ja znam, Kavani nije iz malog pitomog seoceta pokraj rodne kuće Robin Huda.

Više od svega, ostavio je renome Mančestera kao kluba sa kojim svako može da se sprda, da oštri *urac, i da istera svoje.

Postoji samo jedno jedino logično objašnjenje svega ovoga, a to je da je Vudvard u engleskom ogranku SNS-a i da je diplomirao na Nezbitu ili Unionu, eventualno Singiduduku.

avatar
koma73
Sunday, 04.10.2020
08:54

Oteraju Runija, legendu kuba, jer je mator, da bi mlađi igrali, a onda doved dvojicu čiča, Ibrahimovića, sada Kavanija.

avatar
Red blood
Sunday, 04.10.2020
08:53

Moze biti pogodak na kratko.
Nema sumnje da je u pitanju (bio) izuzetan igrac.
Da li je jos uvek,tesko je pitanje.
Mada,ako nemaju ili nece da daju ogroman novac za Sanca,nisu ni mogli neki pametniji posao napraviti.
Zao mi samo sto ce Grinvud ispastati,ali to je vec problem Djavola.
U svakom slucaju bolje nego ogroman novac za Dembelea.

avatar
BlueBoy84
Sunday, 04.10.2020
00:07

To sam i rekao da im fali razbijač. Još defanzivac. Milenković ili turčin iz juvea....

avatar
juventinoale
Sunday, 04.10.2020
11:19

Demirala mozete samo da sanjate. Ne vidim zasto bi iko isao iz veceg kluba u manji?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 03.10.2020
23:09

Dugo smo ga zeljeli dovesti jos kada je eksplodirao u Napoliju i ako nije mlad i dalje je klasa, mi jednostavno nemamo igraca koji je dobar u igri glavom

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 04.10.2020
09:01

Tako da ce sigurno posluziti, ma da ne vjerujem bas da ce on biti jedino pojacanje. Ja ne znam stvarno ko smislja ovako glupe naslove iz ocaja doveli dobrog igraca...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 03.10.2020
22:11

Kavenagi i Kavani bi bili odlican tandem da su igrali u isto vreme.

avatar
crno-crveno
Saturday, 03.10.2020
22:09

Odlican posao.
Svaka cast

avatar
Mirjevac
Saturday, 03.10.2020
21:40

Kavani je vec poceo da nosi" pelene, igrac je u tim godinama, kad skoro se pocinje misliti na penziju, a ovi ga kupuju! On je skup igrac i imace visoku platu, ali neka im je i neka propadnu, kad su puni neznanja!

avatar
Mangus
Saturday, 03.10.2020
21:38

Kavani je zverina, i u 33 godine. Ali njima je odbrana problem, ne napad.

avatar
Mirjevac
Sunday, 04.10.2020
01:05

Samo da pitam, sta je ta zverina osvojila dosad, kad je takva zver i takav igrac? kao mlad nista nije osvojio, sad ce sa 33 da osvaja i to u ligi gde im jake konkurencije! Sasvim pogresno pojacanje, zivi bili pa videli! Da je tolika zverina, zasto PSZ nije produzio ugovor sa njim?

avatar
Adi237
Saturday, 03.10.2020
21:36

Kavani je odlican igrac ali tu su godine i koliko on moze u tako brzoj ligi odigrati dobro to je pitanje...vjerovatno marsijal i rasford ce na krila a kavani u spic..e sad centarsutevi ce imati smisla kad kavani bude u 16m dok sa marsijalom to nije imalo ucinka. Sad treba jos krilo i teles koji bi ubacivali te lopte u 16m..mozda nas wudi iznenadi sutra i uz kavanija potpise telesa i sanca😁

avatar
kzs.mufc
Saturday, 03.10.2020
22:37

meni marsijal mnogo bolje igra po boku,nego kao CF.

avatar
LUZERPOOOL
Sunday, 04.10.2020
06:32
avatar
Adi237
Sunday, 04.10.2020
05:21

Marsijal ima slabo gradzenje on je tehnicar i treba mu prostora da se zatrci i da dribla to su protivnici i skontali u ovim predhodnim utakmicama nije kako treba sutnuo po golu. Kavani je druga prica gradzenje skok klasicni razbijac u 16m...nadam se da ce ovo biti dobro potpisivanje za junajted.

avatar
kzs.mufc
Saturday, 03.10.2020
21:32

Mator,,ali je igravina,zna znanje.samo da ga povrede zaobidju.
pametan potez

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 03.10.2020
21:14

Sjajan transfer, drago mi je zbog njih.