Glazgov Rendžers doveo portuglaskog veterana

Autor: Boban Filipović
sreda 31.05.2017.
16:34
Izvor: Sportske.net

Na 'Ajbroksu' je predstavljen štoper sa ogromnim iskustvom.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Najtrofejniji škotski klub biće osma destinacija u karijeri Bruna Alveša.

Dugogodišnji portugalski reprezentativac je potpisao dvogodišnji ugovor sa 'Policajcima'.

35-godišnji defanzivac je počeo svoju profesionalnu karijeru u Portu, kalio se na pozajmicama u Farenseu, Vitoriji Gimaraeš i atinskom AEK-u, a sa 'Zmajevima' se u drugoj polovini prošle decenije naosvajao trofeja. Osvajao je trofeje i u Rusiji i Turskoj igrajući za Zenit i Fenerbahče, a prošlu sezonu proveo je na italijasnkom ostrvu Sardiniji, braneći boje Kaljarija.

Bruno Alveš je do sada odigrao 89 utakmica za reprezentaciju Portugalije i postigao 11 golova. Bio je deo tima koj je prošlog leta osvojio Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 31.05.2017
16:58

Koliko god Celtic bio jak i osvajao naslove nikada ne moze biti velik kao Glasgov Rangers .Sjecam se Rangerse kroz ligu prvaka kako su nezgodni i jaki prije bili . Iako su na razne nacine opstruirani oni su se iz najnize skotske lige ponovo vratili u prvu i vjerovatno ce u skorije vrijeme ponovo biti sampioni .Ipak je Rangers uspjesni klub u skotskoj ligi od Celtica .Koliko god Celtic bio jak nikada nece biti kao veliki policajci(Rangers).

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 31.05.2017
18:47

Vidim da si baš osjetljiv na ovu temu..

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 31.05.2017
19:38

Jesam naravno podrzajem Rangerse zato sto je taj klub bratski sa Celzijem sa Celticom nemamo ama bas nikakve povezanosti kao sa bracom iz Glasgow Rangersa.