Golmanska zbrka u PL, bivši igrač kriketa i Ginisov rekord drži ključ raspleta! Španci na iglama...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.07.2020.
12:33
Izvor: Sportske.net

Ovakva situacija do sada nije viđena, problem je ogroman, najplaćeniji i golman za čiji je transfer plaćena najveća suma u istoriji "vise". Ali, Englez ne zna šta da radi!

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Sprema li se pravi karusel, kada su golmani u Engleskoj u pitanju?

Sve je počelo od Kepe, zatim je "španski virus" zarazio De Heu, u stvari dva španska golmana imaju očajne sezone. I Junajted i Čelsi su nezadovoljni njihovim partijama i rado bi ih se otarasili.

Ali, problem je veliki, De Hea prima 20 miliona godišnje, a Kepa je čovek koji je najviše plaćen u istoriji Čelsija i najskuplji golman svih vremena, srušio je Bufonov rekord, košta je 80 miliona.

I sad Lampard želi da ga se oslobodi na sve načine, bilo da ga menja za Jana Oblaka, što je nemoguća misija, bilo da ga pošalje na pozajmicu (višegodišnju) u neki od španskih klubova, a dovede Onanu iz Ajaksa ili privoli Junajted da im proda Dina Hendersona.

E, tu je problem, jer Junajted ne želi da pojačava rivala, ali ni da proda De Heu kako bi otvorio mesto za svog golmana koji je ponikao u školi.

Ali, Henderson, momak koji je igrao kriket i tek kada je stigao poziv Junajteda odlučio se za fudbal traži garancije. On neće da sedi na klupi De Hei i u pravu je. Naime, bio je najbolji golman Čempionšipa, pa najbolji golman PL, u ove dve godine. Žele ga i klubovi van Engleske, recimo PSŽ, u Čelsiju bi bio prvi golman, Šefild traži da ostane još jednu godinu.

Junajted ne zna šta da radi, De Hea je nedodirljiv, a realno, nema gde da ode, Realovo interesovanje je prošlost, a drugi klubovi ne mogu da ga priušte.

Čelsi sa druge strane hoće Ter Štegena, na šta su se u Barsi nasmejali, Onana je dobro rešenje, ali u klubu smatraju da Lampard ne može Kepu da drži na klupi, mora negde da ga proda. Njegova cena je sada oko 30 miliona evra, eventualno, jedino bi ga otkupio Bilbao koji ga je prodao "Plavcima" za kako rekosmo 80.

Ali, Henderson je ključ. Zanimljivo momak koji drži dva Ginisova rekorda (jedan u brzom oblačenju dresa i rukavica koji je nedavno srušen) i drugi u broju vraćenih lopti glavom golmanu u jednom minutu (deluje uvrnuto) će morati da odluči.

Baner 1


Ima 23 godine, branio je za mladu reprezentaciju, realno on je daleko najbolji golman Engleske u ovom trenutku. EP je odloženo za sledeće leto, Henderson veruje da će biti prvi golman samo ako bude standardan, Junajted to ne može da garantuje.

Pričalo se čak da će PSŽ probati da kupi Šćešnjog, što bi Juventus ostavilo bez prvog golmana, ali Poljak nije na prodaju, u šampionu Italije neće da razgovaraju.

Sve u svemu prava zbrka, Sevilja traži golmana, naš Rajković se pominje, Donaruma ostaje u Milanu, od timova koji će u Ligu šampiona, Sitiju nedostaje rezerva, ne i prvi golman.

Inter je odabrao Musa iz Udinezea kao zamenu za Handanovića, ali pravi požar je kako rekosmo u Engleskoj.

Hendersona čekaju razgovori sa Solskjerom ovih dana, ali mediji tvrde da je jedno sigurno, on ni za živu glavu neće natrag u Junajted da sedi na klupi De Hei.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 28.07.2020
20:19

Kepa treba da ostane glupost je golmana koji je placen 80 miliona i bio medju najboljima u Spanskoj ligi tako olahko se rjesiti.Branio je on prvu sezonu extra njemu treba bolja konkurencija a ne Caballero koji vise nije ni za 3 golmana.Druga stvar odbrana nam je losa i da nam je Cech na golu primao bi puno golova ne koliko Kepa jer Cech je jedan al sigurno da ne bi nas mogao puno vaditi sa losom odbranom.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 28.07.2020
19:40

Ja bih uzeo za nas Cakira turskog golmana.

avatar
johnnyDepp
Tuesday, 28.07.2020
18:30

Jedan od novinara je uvek dobro obavesteni Fabricio..

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 28.07.2020
14:22

Verovatno ni Junajtedu nije u interesu da vrati Hendersona i da im sedi na klupi. Decku je potrebna konstantna igra. Niko ne kaze koliko jos godina Henderson ima ugovor. To ce isto biti vazna stavka.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 28.07.2020
15:52

Proslo leto potpisao ugovor na 5 godina

avatar
sasha mufc
Tuesday, 28.07.2020
18:51

Neka ga u Sefild jos godinu dvije...

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 28.07.2020
16:11

Onda je Junajted u odlicnoj pregovarackoj poziciji.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 28.07.2020
12:54

Hendersona ostaviti jos godinu dana na pozajmici dok ne smislimo sta cemo DDG a onde Hendersona medju stative. Bilo bi suludo prodati ga, siguran sam da ce on sada biti prvi golman u repki dugi niz godina.

avatar
England
Tuesday, 28.07.2020
15:45

Kad ce te smisliti? Ljudi moji sta se tripujete, vi ste samo fanovi nekog stranog kluba, ne i deo istog. Ajd da ovako napises za neki domaci klub ali za strani...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 29.07.2020
13:09

Djelimicno se slazem NikkiCFC i Manchester UTD od domacih pogledam poneku, repku gledam ali MU nisam propustao ni kada su bili najgori

avatar
Manchester UTD
Wednesday, 29.07.2020
12:07

Za koje domace, Zvezdu ili Partizan? Koji vode mafijasi i huligani sa tribina... Drzavne parazite koji ni po cenu rata nece dozvoliti da se privatizuju, jer nece moci da pljackaju, prodaju drogu, reketiraju pod okriljem klubova. Kad se budu privatizovali dobice podrsku, ovako ne zelim ni da pratim domace prvenstvo!

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 28.07.2020
19:39

Sto da ne, ja vise volim Celsi i od Partizana i od Zvezde i od reprezentacije...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 28.07.2020
16:41

Pa zakoracio je u 30u a vec 2g nije na nivou ako Henderson bude i sledece godine branio ovako sigurno da ce MU dati nekom mladjem sansu na koga se mogu osloniti dugi niz godina

avatar
Provokator
Tuesday, 28.07.2020
12:42

I sad sto De Hea ima 20 mil po sezoni, to znaci da ne moze da bude na klupi ? Ugovorom mu je zabranjeno da ne igra ako nije povredjen ?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 28.07.2020
14:23

Pa da i Sanchez ima ogromna primanja pa je bio na klupi

avatar
Provokator
Tuesday, 28.07.2020
19:37