Herta spremila dve "bombe", zavrteće vam se u glavi kad čujete!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 21.01.2021.
10:38
Izvor: Sportske.net

Nemački tim želi da se izdigne iz prosečnosti.

EPA/Hannibal Hanschke
EPA/Hannibal Hanschke

Povezane vesti

Herta iz Berlina mogla bi ozbiljno da poremeti poredak u fudbalskom svetu tokom januarskog prelaznog roka pošto planira da angažuje dvojicu vanserijskih igrača - Julijana Drakslera iz PSŽ-a i Papu Gomeza iz Atalante, prenosi nemački Kiker.

Krenimo prvo od Gomeza, odlazećeg kapitena Atalante, koji je na ratnoj nozi sa trenerom Đan Pjerom Gasperinijem od polovine decembra.

Otežavajuća okolnost za nemački tim mogla bi da bude jaka konukurencija za argentinskog vezistu, mada i posle toliko vremena nijedan klub nije ozbiljno bacio udicu na igrača.

Za nijansu izvodljivija opcija je dovođenje nemačkog reprezentativca Julijana Drakslera, kojem ugovor sa francuskim šampionom ističe na kraju sezone.

Sve manje su šanse da će dete Šalkea dobiti novi ugovor na "Parku prinčeva", ali delije nerealno da bi u najboljim fudbalskim godinama odlučio da zaigra za prosečan nemački tim, makar to bilo iz njegove domovine.

Ove sezone je dugo vremena muku mučio sa povredom, a u poslednjem meču protiv Anžera nije ga bilo ni na klupi.

Herta posle 17 kola zauzima tek 14. mesto u Bundesligi sa svega dva boda više od Kelna, koji je najboljeplasirani tim u zoni ispadanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke