Hoćemo li gledati Jovića u Vulverhemptonu? Real rekao svoje

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 28.12.2020.
18:43
Izvor: Sportske.net

Englezi dobili negativan odgovor.

EPA-EFE/JESUS DIGES
EPA-EFE/JESUS DIGES

Povezane vesti

Španski šampion Real Madrid odbio je ponudu Vulverhemptona da dovede na pozajmicu Luku Jovića, saopštili su izvori bliski klubu.

Samo nekoliko sati ranije, poznati sportski novinar Fabrisio Romano otkrio je da će Real u januaru prodati Jovića ukoliko stigne prava ponuda.

Očigledno da u kraljevskom klubu ne razmišljaju o opciji pozajmice mladog srpskog napadača, već žele da ga se trajno reše.

Jak ugovor koji Jović ima u Realu, a koji ističe tek na leto 2025. godine, deluje kao nepremostiva prepreka sa prosečan premijerligaški klub kao što su Vulvsi.


Detaljnijih informacija na ovu temu još nema, a ostaje da se vidi da li je ovim stavljena tačka na Jovićevu moguću selidbu u Englesku.

Ranije se spominjao i Milan, ali nikakvih konkretnih naznaka nije bilo na ovu temu.

Podsetimo, Jović već više od mesec i po dana nije odigrao ni minut za Real, a povreda mladog Rodriga možda bi mogla nešto da popravi po ovom pitanju.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Herkules88
Tuesday, 29.12.2020
02:38

Rodrigo i Vinisijus su krilni napadači a Jović klasičan napadač, ne mešajte babe i žabe, Jovićeva minutaža ne zavisi od njih već od Benzema i njega samog ako se Benzema povredi