Humels: "Iz Dortmunda samo u Junajted"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.03.2015.
18:58
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Borusije iz Dortmunda Mats Humels potvrdio je da ima samo jednu želju kada je eventalni transfer u pitanju.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Mnogo puta je nemački reprezentativac Mats Humels dovođen u vezu sa prelaskom u Mančester Junajted a kako sada stoje stvari engleski velikan zasigurno će biti naredna stanica defanzivca Borusije.

Humels je za Borusiju vezan ugovorom do 2017. godine a u utorak je za nemački "Bild" otkrio da postoji samo jedan klub van granica Nemačke za koji bi voleo da zaigra.

"Ukoliko u skorijoj budućnosti budem bio u prilici da napustim Borusiju i preselim se u neki inostrani klub onda će to biti Mančester Junajted" kazao je Humels.

Da priča o prelasku u Mančester Junajted nije tek spekulacija ili lepa želja Matsa Humelsa svedoči i priznanje Hansa-Joakima Vackea koji je otkrio da je nemački reprezentativac informisao rukovodstvo o svojim željama.

"Mats je razgovarao sa Mihaelom Corkom i sa mnom pre dve nedelje i tada nas je obavestio o svojim željama. Njegovo je legitimno pravo da planira svoju budućnost a kako ima ugovor do 2017. godine moraćemo da sačekamo na ponudu jer je do sada nismo dobili" konstatovao je Vacke.

Posle svega izrečenog jasno je da se Mats Humels nalazi na pola puta ka "Old Trafordu" pošto njegov otac i menadžer ima sjajne odnose sa Lujom Van Galom sa kojim je sarađivao u minhenskom Bajernu.

Već na leto Holanđanin će pojačati defanzivnu liniju svoje ekipe pa sada slobodno možemo da konstatujemo da će Mats Humels biti prva meta Luja Van Gala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke