Ibro pomozi! Ovako će izgledati novi Milan, jedno ime će oduševiti navijače!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.07.2020.
10:39
Izvor: Sportske.net

U ovom trenutku posle preokreta i ostanka Piolija, Milan ima prioritete, ali i jasnu viziju koga bi trebalo da dovede.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Posle senzacionalnog obrta, Milan kreće u novu etapu, tačnije nastavak onoga što je započeo Pioli. Posao sa Ragnikom je propao, sadašnji trener dobio je produžetak. Razne su verzije zbog čega nije realizovan dogovor sa direktorom Red Bul Lajpciga.

Jedna je da je tražio previše para za transfere i da se pita o svemu, druga da Milan nije mogao da mu garantuje igrače koje želi, treća da je recimo produžetak ugovora Kjaera sa kojim se nije slagao, bio znak da u klubu postoje sumnje u njegovu procenu.

Sada Milan mora da pojača tim, ali i da reši nekoliko otvorenih pitanja. Prvo je Ibrahimović, videćemo kolike su šanse da ostane, on i dalje traži navodno 6 miliona po sezoni, koliko mu je obećano, ako ostane i naredne sezone, ali tada je Boban odlučivao.

To je previše za Milan, koji bi mogao umesto Ibrahimovića da dovede Marija Mandžukića, slobodnog igrača, ili čak Žirua, koga želi i Inter. Od Jovića verovatno nema ništa, iako se tandem sa Rebićem i dalje čini primamljiv, a prva meta u veznom redu sada će biti Tonali. Njega hoće i Inter, međutim igrač preferira "Rosonere", Ćelino će prodati boljem ponuđaču, ali u Milanu se nadaju da će volja igrača odlučiti. Mogli bi da prodaju Benasera Sitiju i deo novca iskoriste za Tonalija.

Paolo Maldini bi sada trebalo da ostane kao sportski direktor, on je bio viđen da napusti klub, nije se slagao sa dolaskom Ragnika.

baner 8

Milan hoće i Bernadeskija iz Juventusa koji je promenio menadžera i radije bi na "San Siro" nego u Napulj, ali malo je verovatan transfer, mediji su lansirali priču o razmeni za Donarumu koja je prilično neverovatna.

Naime, Juventus ima dva golmana, ne želi da proda Šćešnjog, Poljak je jedan od najboljih golmana na svetu, a Bufon je produžio ugovor na sezonu.

Cilj Milana je da dovede još par mlađih igrača, zadrži osnovu kako ne bi kretao od nule, Pioli to garantuje, ali svim silama želi da zadrži Ibrahimovića koji je lider tima.

Hoće li klub uspeti da ubedi Šveđanina i da se pojača videćemo, tek naredne sezone, zahtev za trenera je jasan, borba za povratak u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Thursday, 23.07.2020
15:54

Rangnik i Bernardeski.Ceste greske u pisanju.Sportski pozdrav.

avatar
crno-crveno
Thursday, 23.07.2020
13:55

Cuj to benasera da prodaju. Pa jedva nasli igraca na toj poziciji u zadnuh 10 godina i sad da ga prodaju.
Nedodirljivi su DONARUMA ROMANJOLI TEO BENASER REBIC CALHANOGLU sad verovatno i KESI.

Zasto bi sad prodavali najbolje ispeglali su knjige ne dise im uefa za vratom imaju dobu igru fali im samo par igraca

Treba prodaju paketu krunica i po jednog laxalta ili rodrigeza koji dolazi sa pozajmice i musakia ili duartea. Plus silva ali on ce verovatno biti zamenjen za rebica.

Sa ovim prodajama milan ima sigurno 100mil za transver a kako je maldini prosle godine za sicu doveo benasera tea pa i kjera nadam se i ove godine dobroj kupovini samo sad mora da sredi desni bok

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 24.07.2020
10:34

Zasto Radeta? *transfer

avatar
Misosesic
Thursday, 23.07.2020
11:44

Scezni jedan od najboljih golmana na svetu nije nikad bio nit ce ikad biti.Alison,Oblak,Nojer,Donaruma,Kurtoa itd.Scezni nije ni u top10.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 23.07.2020
14:32

Ter Stegen, De Hea, Handanovic i koja jos dvojica? :-D Inace, slazem se sa tobom.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 24.07.2020
12:54

Moze i Navas, da, hteo sam i njega.

avatar
MunzeKonza
Thursday, 23.07.2020
19:39

Kejlor Navas i Bufon?

avatar
Mirjevac
Thursday, 23.07.2020
15:15

Kurtoa jedan id naj boljih, hahaha!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 23.07.2020
10:43

Maldini nije sportski direktor.