Inter je spreman da trejduje i da dominira tržištem!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 29.03.2020.
15:22
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" u dobroj poziciji da dominiraju razmenom igrača.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratići izjavio je da bi fudbal, zbog ekonomske krize u koju će izvesno upasti klubovi, mogao da se približi NBA ligi i da bi razmene igrača mogle da budu sve češće.

Italijani su umeli i prethodnih godina da trejduju, ali ne tako često, a čini se da je Inter sasvim spreman za doba razmena, koje sve izvesnije sledi.

"Neroazuri" imaju veliki broj kvalitetnih igrača na pozajmicama, oni su praktično otpisani u klubu i sa njima bi mogle da se naprave izuzetno kvalitetne razmene.

Najvredniji među otpisanim igračima Intera svakako je Mauri Ikardi, on je na pozajmici u PSŽ, koji ima pravo da ga otkupi za 70 miliona evra, ali je sve veće pitanje da li će to učiniti.

Tu je i Rađa Naingolan, koji je na pozajmici u Kaljariju, Inter već planira da ga ostavi u Sardiniji, kako bi "prebio dug" za transfer Barele od oko 20 miliona evra.

Ikardi

Valentin Lazaro je na pozajmici u Premijer ligi u Njukaslu, bilo je još zainteresovanih strana za njegove usluge, Austrijanac ima veliki potencijal, pa je utisak da Inter ima još jednog vrednog igrača za trejdovanje.

Tu su i Pinamonti, koji je u Đenovi, kao i Žoao Mario, kojeg bi Lokomotiva iz Moskve da otkupi, ali ne za dogovorenih 18 miliona evra.

Mogli bi da iskoriste i Ivana Perišića, koji je na pozajmici u Bajernu, ako Bavarci ne odluče da iskoriste dogovorenu opciju i otkupe njegov ugovor, možda čak i za potencijalni trejd sa timom sa "Alijanc Arene".

Dakle, ekipa sa "Đuzepe Meace" je dobro naoružana, spremni su za predstojeći prelazni rok, posebno ako zaista među klubovima zaživi ideja o razmeni igrača.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke