Inter ne odustaje, tandem iz Mančestera srušio "Grifone"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.07.2020.
21:28
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda "Neroazura", mogu li da naprave veliko iznenađenje?

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Fudbaleri milanskog Intera iskoristili su remi Atalante na "San Siru" i pobedom u Đenovi vratili se na drugo mesto na tabeli.

Puleni Antonija Kontea su slavili na "Luiđi Ferarisu" sa 0:3 (0:1).


Poveli su u 34. minutu, Biragi je odlično centrirao sa leve strane, Lukaku se oslobodio čuvara i sa par metara glavom zakucao loptu u mrežu rivala.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi prednost Intera u 83. minutu uvećao Aleksis Sančez.

Mouzes je sjajno prošao po desnoj strani, ubacio je loptu pred gol rivala, na pravom mestu našao se Čileanac, kojem nije bilo teško da poveća prednost na 2:0.

"Grifone" je u trećem minutu sudijske nadoknade, nakon sjajnog prodora u kontri, dotukao Romelu Lukaku, svojim drugim pogotkom na utakmici.

Inter sada ima utakmicu više i četiri boda manje od vodećeg Juventusa, koji bi pobedom protiv Sampdorije na kolo do kraja mogao da obezbedi titulu.

Ako ne dođu do pobede, biće izuzetno zanimljivo u poslednja dva kola.

baner 9

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pazza.INTER.amala
Sunday, 26.07.2020
02:17

Ova je bila sezona u kojoj su mogli do Skudeta,mislim da nas je kostalo pre svega tanka klupa(pogotovo sredina terena) i neki neobjasnjivi kiksevi,steta.Bilo kako bilo sledece sezone moramo da se rijesimo nekih panjeva i uz jos koje pojacanje mozemo da se borimo za titulu,a ove sezone bi bilo dobro da se osvoji makar LE.

avatar
juvealexx
Saturday, 25.07.2020
22:07

Mora vam se priznati većih "optimista" od administratora ovog portala nema , čak se i oni komentatori "pomirili sa sudbinom" da inter ne može do do scudetta a tako su zdušno "navijali" čitavu sezonu da inter osvoji scudetto , Juventusu trebaju 2 boda u 3 utakmice , mislite li zaista da je realno da Juventus izgubi preostale 3 utakmice i ne osvoji makar 2 boda 😂