Inter se predomislio, nova pojačanja iz PL, od Pepa stiže poklon, ali ne Kanselo?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.06.2020.
10:32
Izvor: Sportske.net

Konte traži poker, novo ime u opticaju, kvaliteti nisu sporni, ali...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Antonio Konte traži pojačanja, danas će probati da smanji prednost vodećeg tandema u zaostalom meču protiv Sampdorije.

Ali, kako je sam rekao, uvideo je probleme, priča se o tihom sukobu sa Marotom, pre svega kada je Eriksen u pitanju, koga trener navodno nije želeo. Sada se povredio Sensi, pa je trener ostao bez još jednog rešenja, a klub nije raspoložen da dovede Vidala jer traži veliki novac i višegodišnji ugovor.

Ali, ono u čemu se u Interu slažu je da su im potrebni bokovi. I izgleda da sledi oproban recept, novo pojačanje iz PL, i to iz Sitija. Ali, nije u pitanju Žoao Kanselo, već Kajl Voker koji ima mnogo problema van terena. Izgleda da je Pep spreman da ga se odrekne za mnogo manje od 60 miliona koliko je plaćen i uloži u Semeda iz Barselone.

Inter bi time rešio desnu stranu, posle Janga, Eriksena i Lukakua doveo novog igrača iz PL, a levo i dalje pokušavaju da ukradu Juventusu Emersona Palmijerija iz Čelsija.

Dva kluba žele Brazilca, i Sari i Konte su ga trenirali, a u redovima "crno-plavih" veruju da će uspeti da dobiju trku i tako kompletiraju odbranu.

Baner 9


Kjeza je preskup, Fiorentina traži 70 miliona, sada je odlazak Lautara dalje nego što se mislilo, ako "Bik" ipak ode, Inter će pokušati sa Obamejangom ili Belotijem iz Torina, koga Konte veoma ceni.

U svakom slučaju on traži i dalje dva spoljna igrača, još jednog vezistu i jednog napadača, pod uslovom da bude produžena pozajmica Aleksisa Sančeza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Sunday, 21.06.2020
12:23

Konte je izjavio pre dva dana da je Erikesen u porpunosti adaptiran na Inter - iskoriscena je pauza i Eriksen je ukapirao stil igre koj zeli Konte. To je sam Konte izjavio. sto se Vidala tice Konte je digao ruke od te opcije vise. Naingolan mu se vraca na velika vrata nazad. Sto se Senija tice on je zalog za buducnost i za 20 miliona evra je isplativa investucija. A ovo za Walkera je cisto naduvana prica nece Gvardiola njega da se odrekne a i da hoce nece za manje od 40 milona evra. ali Inter nikad ne bi platio 40 mil evra za beka. Jedino ako ukljuce Lautara u transfer da Inter uzme 70 mil i Walkera tako da

avatar
Inter JZ 4ever
Sunday, 21.06.2020
11:52

Nece Inter nista da ukrade Juventusu kao sto autor clanka kaze. Malo je autor pomesao loncice, Inter i kradja ne idu zajedno, ali Juventus i kradja itekako idu. I ako obojica trenera zeli Emersona, gde vi tu vidite kradju?

avatar
The_Matrix
Sunday, 21.06.2020
11:24

Kako da ukrade Emersona Juventusu kada je on igrac Celzija? Drugo, jel mozete da napisete nekada tekst o Interu, a da ne lupate o sukobima, problemima i takve lazi. Videcemo veceras Eriksena kao startera cime ce vam valjda postati jasno da pisete gluposti. Protiv Napolija bio momak najbolji na terenu(cak i ako se ne racuna gol iz kornera)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 21.06.2020
10:52

A Sancez, Eriksen i Mozes nisu iz PL?