Ipak trampa "Vukova" i "Pevaca", sprema se još sjajnih pojačanja, igraće se uskoro i Liga šampiona na "Molinou"!?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.09.2020.
11:56
Izvor: Sportske.net

Vulvsi spremaju još pojačanja nakon što je oboren rekord kluba.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Preneli smo juče, Vulverhempton je predstavio najskuplje pojačanje u istoriji kluba, iz Porta je angažovan talentovani Fabio Silva, plaćen je oko 40 miliona evra.

Tu se "Vukovi" neće zaustaviti, imaju velike ambicije naredne sezone, a prodajom Meta Doertija Totenhemu ostali su bez bitnog igrača.

Pisalo se da žele Mejtland-Najlsa iz Arsenala, ali je Arteta rešio da zadrži engleskog reprezentativca, pa su se sada okrenuli ka igraču iz drugog kluba sa severa prestonice.

Naime, Nuno Espirito Santo želi Serža Orijea umesto Doertija na "Molinou".

Dolaskom Doertija upravo iz Vulvsa je fudbaler iz Obale Slonovače ostao bez mesta u startnih 11, u potrazi je za novim klubom, traži ga i Milan.

Sada su se pojavili Vulvsi, koji očigledno imaju novca za trošenje, Totenhem traži 20-25 miliona evra za svog igrača, čini se da bi dve strane uskoro mogle da se dogovore.

Tako će praktično biti izvršena i trampa između Vonderersa i Sparsa, Doerti se preselio na "Vajt Hart Lejn", Orije će po svemu sudeći karijeru nastaviti na "Molinou".

baner

Kako stoje stvari, moraće "Vukovi" da pojačaju konkurenciju i po levom boku, Džoni Kastro je zbog povrede u Ligi Evrope protiv Olimpijakosa otpisan makar do kraja kalendarske godine.

Pronašli su i rešenje, stiže polufinalista Lige šampiona Fernando Marsal.

Brazilac iz Liona je navodno počeo da prati "Vulvse" na društvenim mrežama, a stavio je i zastavu Engleske na svoj profil, iako dosad nije igrao na Ostrvu.

Poznato je da su Vulvsi zainteresovani, pomenute detalje su svi protumačili kao signal da se bivši igrač Benfike seli na "Molino", Marsal može da igra i na mestu štopera u formaciji sa trojicom u zadnjoj liniji, jasno je da bi mogao da bude jako koristan Espiritu Santu, a odlično bi se uklopi jer se u ovom engleskom timu najčešće može čuti portugalski jezik.

Dalje, na putu je pojačanje za vezni red, u pitanju je fudbaler Sportinga Žoao Palinja.

Zadnji vezni, visok 190cm, proveo je minule dve sezone na pozajmici u Bragi, gde je bio standardan, vratio se u Lisabon, "Lavovi" bi da ga unovče, CSKA je nudio oko 10 miliona evra, ali je sam fudbaler odbio ponudu iz Moskve.

Veruje se da bi Vulvsi mogli da ga dobiju za sličnu cifru, 12 miliona bi bilo dovoljno za njegove usluge.

Nije ni to sve, šlag na torti moglo bi da bude pojačanje sa "Kamp Noua", Vulverhemtpon je sada klub koji je najbliži potpisu francuskog defanzivca Žan-Kler Todiboa.

Ovog 20-godišnjeg fudbalera, koji je drugi deo minule sezone proveo na pozajmici u Šalkeu, traže i Everton i Lester, ali su "Vukovi" u prednosti.

Barsa bi na njegovoj prodaji da zaradi 20-25 miliona evra, videćemo za koliko će se dogovoriti sa ekipom Nuna Espirita Santa.

Kada se sve sabere i oduzme, Vulvsi bi u sezoni pred nama trebalo da izgledaju ovako:

Vulvsi postava 2020/21


Dakle, odličan tim, Espirito Santo će konačno imati i dobru rotaciju, Vulvsi su već pokazali da mogu da se bore i sa najjačima, u Ligi Evrope su stigli do četvrtfinala, gde ih je izbacila Sevilja, u Premijer ligi prete velikoj šestorci već drugu sezonu zaredom, videćemo da li će naredne sezone uspeti da naprave iskorak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 07.09.2020
10:00

Zar Aurier ne ide u Milan?

avatar
Rio48
Monday, 07.09.2020
01:10

Odlican tim za fantazi u prvih 7 kola, izuzev 2. kola.
Btw, omasili ste im ocekivanu postavu za minimum 30%.

avatar
Марио Шпоња
Monday, 07.09.2020
01:04

Od 3-7. kola ubice na fantaziju.
Btw, predlozeni tim ste im omasili za minimum 30%.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 06.09.2020
21:29