Još jedan veliki posao Arsenala na vidiku!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.08.2019.
18:24
Izvor: Sportske.net

Unai Emeri ima ozbiljne planove.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Arsenal je u transfer-leto otišao kao "gubitnik", javnost nije verovala da uprava londonskog kluba može išta da napravi sa budžetom od 45 miliona funti na današnjoj pomahnitaloj pijaci modernog fudbala gde se kvalitetni igrači teško mogu naći i za taj celi iznos.

Ipak sportski sektor kluba iz Londona predvođen Raulom Sanljehijem je uspeo da dovede odlične igrača na "Emirajts" stadion.

Stigli su Nikola Pepe, Sebaljos, Tirni i David Luiz, po mnogima transfer igrača Lila se desio zbog dobrog odnosa između sportskog direktora Arsenala i vlasnika "doga".

Sada je na redu došao i produžetak saradnje sa Obamejangom, bivši igrač Borusije Dormund je prošle sezone podelio titulu najboljeg strelca PL sa Maneom i Salahom, ali ugovor mu ističe za dve godine a velikani su još ovog leta "obilazili" oko Londona zainteresovani za njegove usluge.

Arsenal Obamejang Lakazet

Gabonac prima 200 hiljada funti nedeljno, plan je da mu se ponudi plata poput Ozilove koja iznosi 350 hiljada funti. Detalji ugovora će moći da se ispune ukoliko se ostvari plasman u Ligu šampiona što je Arsenalu prošle sezone promaklo.

Arsenal je dobro počeo sezonu, imaju dve pobede Auba je bio strelac na oba meča i više je nego jasno da sjajni napadač zaslužuje povišice i da postoje male šanse da se "zagubi" po dobijanju iste kao njegov saigrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Monday, 19.08.2019
19:09

Molim cenjenu "gospodu" da mi objasne kako je to Arsenal potrosio 152,40 miliona u ovom roku iako je imao samo 50? Kad kazem "gospodu", zna se na kog mislim.

avatar
AFC
Tuesday, 20.08.2019
11:06

Potrošio je Arsenal oko 80 miliona, ostatak su godišnje rate koje dospevaju na naplatu iduće sezone. Inače na stranim sajtovima ima izjava finansijskog direktora, da budžet nije nikad bio određen, već da su to novinarska naklapanja i spekulacije.

avatar
rossonero_t
Wednesday, 21.08.2019
18:29

Pa naravno da budzet nije bio odredjen, ali mi je smesno sto onaj Vladimir stalno pise i nagadja o nekim budzetima od 50mil koji se nikako ne ostvaruju,

avatar
MarioJ
Monday, 19.08.2019
18:38