Jović i Azar napravili "problem", sa ovim se Zidan nikada nije suočio u karijeri!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.06.2019.
09:27
Izvor: Sportske.net

Neka mu je Bog u pomoći, ovo je neverovatno...

Screenshot youtube
Screenshot youtube

Povezane vesti

Kada se bude vratio u Valdebebes Zidan će se suočiti sa glavoboljom, kada je u pitanju izbor ofanzivnih igrača za novu sezonu.

On ih ima previše, jasno pojačanja Azar i Jović će podići kvalitet tima, Benzema ne dolazi u pitanje, stigao je i Rodrigo iz Santosa, ali, tu su još Isko, Asensio, Bejl, Vinisijus, Lukas Vaskez, Marijano, Majoral i Raul De Tomas koji je cepao mreže dve godine u Raju.

To je 12 ofanzivnih igrača, a potrebno mu je pet, ili u najboljem slučaju šest.

Jasno, to je jedan deo većeg problema, Real u ovom trenutku ima 37 igrača na raspolaganju, Zidan hoće 23 ili 24, računajući i tri golmana.

Ali, da prvo vidimo napad.

Pored pomenutog trojca, Francuz ne želi da se odrekne Asensija, a teško će pustiti i Vinisijusa koga želi Valjadolid na pozajmicu. Rodrigo je Santosu plaćen 45 miliona, čini se da će i on dobiti šansu da ostane.

No, Bejl ne želi da ode, Lukas Vaskez ima ponudu Intera, ali samo za pozajmicu, Isko takođe ima problem da napusti Real, iako ga žele Siti i Juventus, cena je oko 100 miliona, to niko neće platiti.

Borha, Marijano, De Tomas će otići na nove pozajmice, ili će neki od njih biti prodati. Džejms Rodrigez nema mesta, ali je jedina ponuda Napolija, no i to je opet pozajmica.

Ne menja stvar, postoji realna opasnost da od potrebnih pet ili šest igrača, deset ostane u klubu što bi napravilo haos.

U drugim linijama tima, samo Kurtoa je siguran od golmana, Navas, Lunjin i Luka Zidan se bore za dva mesta, Kostarikanac bi da ode, ali je 20 miliona previše. Najmanje problema ima u odbrani, Odriozola i Karvahal konkurišu za desnog, Marselo i Mendi za levog beka, Ramos, Varan, Militao i Naćo su štoperi, Valjeho će morati da ode. Takođe, za dva leva veka, Reguljona i Tea Ernandeza nema mesta.

Vezni red je popunjen Kazemirom, Krosom, Modrićem, Valverdeom, moguće je da ostane i Brahim, dok su Ljorente i Sebaljos otpisani, kao i Kovačić i Odegard.

Dakle, ako ostanu Bejl, Isko, Brahimi i Lukas Vaskez, to će biti 27 igrača, da ne pominjemo Džejmsa Rodrigeza, jer verujemo da će na kraju Mendeš naći neko rešenje.

To je već problem za Zidana, ne želi da uđe tako u sezonu, niti da vodi sve igrače na pripreme, a opet, ako ih ostavi u Madridu, cena će im biti dodatno spuštena.

I da ne zaboravimo, treba da stigne još jedan vezni igrač, što znači da klub mora da se reši 14 fudbalera, na ovaj ili onaj način...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

53 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Friday, 14.06.2019
16:12

Imao je on i proteklih sezona problema oko izbora, da li da sudi Kujpers, Cakir, Oliver, Kassai, Rocchi, Klatenburg itd.

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 15.06.2019
11:51

sacekaj da se jos malo slegne prasina oko ispadanja tvog idola iz LS. na vise od mesec dana si se pritajio al valjalo bi jos malo :D

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 17.06.2019
13:32

izvini ne mogu da shvatim nekog ko je godinu dana svakodnevno ostavljao po 15 komentara na vesti o Realu i Ronaldu, a onda pobegne i nema ga mesec dana nakon sto mu idol ispadne iz LS.

avatar
Badr Hari
Sunday, 16.06.2019
23:41

Pa ne moraš baš na svakom mom komentaru pokazivati kakve sam ti komplekse nabio. :D

avatar
Agent Provocateur
Friday, 14.06.2019
14:37

Apsolutno nisam siguran da ce Marselo ostati na levom beku ostalo sto se tice odbrane je okej. Takodje pola igraca koji su uvrsteni u napadace su itekako sposobni veznjaci pa mi se cini da je ceo tekst nepotreban - bice par prodaja i pozajmica a Zidan ce uklopiti ostalo i to je to.

avatar
deki trbic
Friday, 14.06.2019
12:55

Nzm sto je 20 miliona puno za Navasa? Kada mnogi drugi kostaju 3 do 4 puta vise, a odlican golman

avatar
LFC 19-ta
Friday, 14.06.2019
12:27

Problem svih problema je sto mediji daju ocjene, hvale, favorizacijemi onda se odjednom čude nekim stvarima koje su bile očigledne. Ja nijesam pročitao ni jednu izjavu, niti da je to neko od sportskih urednika (koji su pritom i patriote jer je svaka druga srbin ovo, srbin ono) pošao da pita struku šta misle o tome da jedan špic u usponu, oko kojeg treba i repka da zaigra bolje konačno, ide u Real i vjerovatno predstoji period borbe za poziciju... Neka je otišao, srećno mu bilo da bude najbolji špic na svijetu, ali je li bolje biti onakakav kakav je on bio u Frankfurtu ili 12 tekmi u sezoni kao starter i to ce biti uspjeh ali da ne preudiciram... Ako je bolje ovo prvo (sto i ja mislim jer je pred momkom vrhunska karijera ali samo ako igra) sto znaci 100 naslova REAL REAL REEAL... SRBIN U REAL... Đe je kritika? Samo puko prenošenje naslova... i ko će prvi.

avatar
Wolverine
Friday, 14.06.2019
10:24

Kad god vidim "Benzema se ne dovodi u pitanje" naježim se.

avatar
Di Stéfano
Friday, 14.06.2019
14:55

ove sezone 30 gola dao covek i 11 asistencije ako se ne varam. Jedini razlog njegove stagnacije je bio podredjenost timu i Ronaldu.Sada je dokazao da moze i dalje da reseta,tako da se njegovo mesto u prvoj postavi ne dovodi u pitanje

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 14.06.2019
10:11

Ako hoce da smanje broj igraca ,moraju da obore cene nekima od njih . Niko nece kupiti igraca za veliki novac od kluba kome taj igrac ne igra. Svi to znaju i zele da obore cene tim igracima.

avatar
BloodY RippeR
Friday, 14.06.2019
10:06

To samo novinari imaju problem a ne i sam Zidan. On vec 100% zna kako ce mu tim izgledati i max tu moze jos da oproba sa 2-3 igraca kao zamenama u pocetku i posle 3 meseca tu ce biti standardni tim sa par izmenama kad odmara pred bitne utakmice glavne igrace. Azar i Asensio imaju da razvale ove god a nesto mi se cini i da ce Zidan Bejla da trgne iz mrtvih.

avatar
MarioJ
Friday, 14.06.2019
09:54

Od prodaje Bejla, Vaskeza, Sebaljosa, Rodrigeza, Ernandesa, Navasa i to ispod cijene opet Real može zaraditi fantastičan novac. Biće zanimljivo viditi kako će Zidan izvesti treću revoluciju. Draga je ipak nenadmašiva sa 4 LŠ.

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 14.06.2019
09:50

Resice se oni njih. Borha, Marijano, Reguljon, Kovacic, svi ce otici za novac u rasponu od 15 do 30 miliona (kako koji) i kao takvi ce naci kupce.
Odegard je odlican i pricalo se o Ajaksu te je izvesno da promeniti klub, Rodrigez je odlican fudbaler i siguran sam da ce za nekih 40ak miliona naci kupca, jer za te pare tesko moze da se nadje bolji fudbaler.
Problem su tu samo Bejl, Sebaljos i Isko. Isko zato sto je skup iako je odlican fudbaler, Bejl zato sto nece nigde da ide, Real mnogo trazi a i ima ubistvenu platu, dok Sebaljos... Potencijalno je odlican fudbaler ali mora da se razigra a Real trazi za takovg previse.

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 14.06.2019
09:44

Koliko ovi sad para trose na plate za sve ove igrace, sto ih duze drze po njih gore, ima neki da idu za bahatelu pazte sta vam kazem

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 16.06.2019
23:14

gledajte vi vase plate...500 hiljada nedeljno sancezu...sad da bi osigurali ostanak rasforda i njemu 20 miliona godisnje...de hea odlazi jer zeli vecu platu...

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 17.06.2019
12:19

Ko tebi drma kavez reko sam istinu ako ti se ne svidja sta ti ja tu mogu, opusti se ne dajes iz svog dzepa

avatar
Z
Friday, 14.06.2019
09:36

Stvarno su nagomilali igrace. Sada kada se zna da imaju 10+ igraca vise, zna se da moraju da ih pustaju ispod cene

avatar
Badr Hari
Friday, 14.06.2019
16:17

Perez nekoga da proda ispos cene? Mora da se salis? Sve ce ih isprodavati za duplo vece pare nego sto vrede ili ih nece ni prodati...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 14.06.2019
09:32

Ne treba dovoditi Pogbu jer su tu vec Kros,Modric,Kazemiro,Isko i Valverde...ako ne gresim Rodrigo, Vinisijus,Militao i Jovic su igraci van evropske unije a svaka ekipa moze da ima samo 3 igraca vam EU tako da ce jedan od njih na pozajmicu ili Rodrigo ili Vinisijus

avatar
Nindza_Kornjača
Friday, 14.06.2019
12:23

Ne racunaju se Srbi u Španiji kao igraci van EU.Tako imaju samo tri stranca (Rodrigo,Vinisijus i Militao(mislim da ovaj zadnji ima Portugalsko)).

avatar
Nindza_Kornjača
Sunday, 16.06.2019
14:05

@Realan_PFC oduvek je tako.U Španiji,Grčkoj i jos u nekim državama Srbi se ne racunaju kao stranci.

avatar
Realan_PFC
Saturday, 15.06.2019
02:32

a odkad se to srbi neracunaju za strance u spanije? uvek su nasi igraci imali problema da se nametnu u EU clanicama bas zbog ogranicenog broja stranaca, a to smo oduvek bili i bicemo jos dugo