Junajted spremio ponudu, Juve prihvata?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 11.03.2018.
09:30
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ćemo videti jedan veliki transfer, ali ne i trampu kojoj se navijači Juventusa nadaju...

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Murinjo traži levog beka, veruje se da je u ovom trenutku Aleks Sandro prva meta pošto postoji želja Juventusa da proda Brazilca.

Dugo je Čelsi važio kao favorit, ali eventualnim odlaskom Kontea teško da će Brazilac ponovo biti predmet interesovanja.

On bi radije u PL, nego u Pari Sen Žermen, a ponuda od 60 miliona evra bi bila prihvaćena. Naime, Juventus neće ponuditi povišicu Sandru, a kako pišu italijanski mediji u Junajtedu bi zarađivao duplo.

Neki izvori lansirali su vest da je Juventus spreman da ga menja za Pogbu, pozivajući se na famoznu klauzulu po kojoj bi Juve mogao da otkupi Francuza za 60 miliona, ali to su glasine bez osnova.

Pre svega, iako bi Pogba možda i želeo natrag u Juventus, takav transfer je nemoguć zbog njegovih primanja, pa i ako bude napustio Junajted, PSŽ je mnogo verovatnija destinacija.

Vratimo se Sandru, zbog čega Juve hoće da ga proda?

Prvo, jer stiže Spinacola koji je levi bek i igra odlično na pozajmici u Atalanti, drugo, moguće je da Asamoa ostane, iako ima ponude iz Intera i Turske, Juve bi mogao da mu ponudi novi ugovor.

Takođe, ciljaju i Darmijana koji može da igra i desno i levo, možda bi Italijan mogao da bude deo paketa za Aleksa Sandra. U svakom slučaju, Brazilac je na izlaznim vratima, a ako bude plaćen 60 miliona evra biće jedan od najskupljih defanzivaca svih vremena.

On će danas biti u timu Juventusa koji dočekuje Udineze i trebalo bi da pobedom preskoči Napoli, makar do večeras, kada lider ima težak posao, gostuje na "Meaci" Interu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 11.03.2018
15:24

Pogba ? Ja sam mislio Marsial :)

avatar
NikkiCFC
Sunday, 11.03.2018
13:09

Znao sam da ce to da se desi cim smo potpisali Emersona koga ionako ne koristimo. Samo smo trebali da sacekamo jos par meseci jer je decko hteo da dodje.

avatar
amigo999
Sunday, 11.03.2018
10:43

Pjanic je preuzeo Pogbinu ulogu. mada bi vezni red Pogba-Pjanic-Dzan bio jedan od najjacih na svetu...