Juve - Novi nostalgični povratak, trio iz snova, Pirlovih XI za euforiju navijača?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.09.2020.
11:50
Izvor: Sportske.net

Lagano sklapaju tim, ali ako ovo zaista bude startna postava, čini se, da će opet biti favorit za "Skudeto", bez obzira što se Inter pojačava...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus se lagano kreće ka sklapanju tima za novu sezonu, kako stvari stoje, rešavaju pitanja igrača koji će otići, iako još nema konačnog dogovora.

Ali, italijanski mediji bruje da će Suarez, u slučaju da se oslobodi Barselone bez obeštećenja, stići u Juve, jer bi radije u Italiju nego u PSŽ.

Mediji najavljuju strašni trio Ronaldo-Suarez-Dibala, ali je pitanje u kojoj formaciji Pirlo može da uklopi njih trojicu.

Najavljen je novi povratak, kao svojevremeno Bonući, Bufon, i Mois Kean hoće natrag, izgleda da je Everton popustio, pa će promašena investicija natrag u Juve, na dvogodišnju pozajmicu sa otkupom.

Ostaje da se reši pitanje desnog beka, Pirlo bi Beljerina, ali je Španac preskup, na drugoj strani, Desta iz Ajaksa hoće i Bajern.

baner

Vezni red, osim ako ne ode Remzi, ostaje isti, stigli su Kuluševski, Artur i MekKeni, u slučaju da se oslobode Velšanina, sve što traži novi trener je Manuel Lokateli iz Sasuola.

I to bi bilo to, verovatno bi tim izgledao ovako, jer Pirlo razmišlja o 4-2-3-1.

Šćešnji
Dest, De Liht, Bonući, Sandro,
Artur, Bentankur,
Kuadrado, Dibala, Ronaldo,
Suarez.

Naravno ovde je moguće da recimo umesto Desta šansu dobije Danilo koji se nije proslavio, ostaće i Bernadeski, Kean će biti rezervni napadač, tu su Rabio, Kuluševski, MekKeni, Remzi, De Šiljo kao alternativa na obe bekovske pozicije, jasno Kjelini i Demiral kao štoperi, ponovo će to biti ekipa koja može mnogo i ostaće i pored ambicija Intera, prvi kandidat za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Wednesday, 02.09.2020
20:42

Slabo je sve ovo do sad , trener "pripravnik" , pomoćni trener katastrofa a koji će uigravati obranu , pojačanja nikakva , pogotovo u veznom redu ozbiljno nam prijeti gubitak scudetta

avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 02.09.2020
15:46

Kulusevski pre Kvadrada

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 02.09.2020
14:40

Slabo je ovo, teško da bi i Skudeto uzeli, a o LŠ da ne pričam. Jednostavno prestar napad, a pored toga i tanka sredina. Ne mogu Artur i Bitenkur na Gorecki, Kimiha, Kantea, Krosa, De Brujne... Roni i Suarez mogu zajedno par godina i sta onda, opet rupa. Inter mi zaista deluje jače, iako više gotivim Juve od njih. Njihova potencijala postava bi izgledala ovako: Handanovic Gosens Skrinjar De Fraj Godin Hakimi Brozovic Kante Eriksen Lautaro Lukaku
Mislim da je evidentno ko je jači. 🙂

avatar
scofield
Thursday, 03.09.2020
18:06

Haha ne budi smesan. Tako pred svaku sezonu inter jak pa znamo sta se desi na kraju. Od Juvea sigurno nije jaci.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 02.09.2020
14:14

Kako u kojoj formaciji, covece, komotno mozete 4-2-3-1/4-3-3 sa Dibalom i K. Ronaldom desno i levo od Suareza, a na sredini Bentankur, Artur (tim redom) i Rabio.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 02.09.2020
13:10

Nekako imam utisak da Pirlo nece dozvoliti takve oscilacije u igri i rezultatima kao Sari, pa i kao Alegri. To ce vec biti dovoljno da Inter ima prilicno male sanse za titulu. Evropa... to je vec drugo pitanje.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 02.09.2020
12:23
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 02.09.2020
12:18

Ne vidim ja tu nikakav veliki pomak...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 02.09.2020
13:41

Pa i nema tu pomaka ako ne dovedu jednog top vezistu !

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 02.09.2020
12:18

Realno ništa posebno... imali su u prošlosti jači tim i dužu klupu pa nisu uradili ništa van Italije... možda sada Pirlo uspostavi bolju atmosferu i taktiku za bitne utakmice u Evropi. Tim nije loš daleko od toga, ali nije ni vau...

avatar
The_Matrix
Wednesday, 02.09.2020
12:13

Krenes redom. De Liht skoro celu sezonu preskace, znaci oslanjas se na cesto povredjenog Kjelinija i Demirala za kog se ne zna u kakvom ce stanju biti. Dest se u Seriji A nece naigrati. Kao ni Suarez. Dzeko je mnogo bolje resenje

avatar
Barca4ever
Wednesday, 02.09.2020
12:54

De Liht preskace prva tri meseca, ne celu sezonu. Suarez ce ekstra uspeti jer je tehnicki Primera teza i brza od Serie A.