Juve želi mladog Španca, Barselona traži druge opcije

Autor: Stefan Matić
petak 16.08.2019.
19:44
Izvor: Sportske.net

Italijani žele da osiguraju levu stranu defanzive za budućnost.

EPA-EFE/BUDDHIKA WEERASINGHE
EPA-EFE/BUDDHIKA WEERASINGHE

Povezane vesti

"Bjankoneri" ne staju sa poslovanjem nikada. Anjeli i savetnici oko njega uvek razmišljaju par koraka unapred. Pomenuli smo danas pokušaje oko dogovora sa Dancem, ali Juventus je naciljao i pojačanje u defanzivi.

Radio se o mladom Huanu Mirandi, devetnaestogodišnjem polazniku Barsine "La Masije".

Španac je viđen kao buduće rešenje za levi bek Katalonaca, ove sezone neće moći da se izbori za bilo koju veću minutažu pored Žordi Albe i novopridšlice Firpa.

Italijanski novinar Fabricio Romano prenosi da je Juventus itekako zainteresovan za Mirandu, navodno je poslata i ponuda na "Nou Kampu".

Ona glasi deset miliona evra plus bonusi, ali Barselona okleva. Katalonci ne bi da izgube svog đaka, više bi voleli da ga pozajme drugom klubu u Primeri kako bi dobijao potrebno iskustvo.

Juventus već ima potencijalnog novog levog beka "azura" među njima, ranije su tokom avgusta pozajmili Luku Pelegrinija Kaljariju, ali apetiti italijanskog šampiona su nezasiti.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Monday, 19.08.2019
14:25

Ne želim uvrijediti navijače Juvea niti se raspravljati, al ne vidim ja tu ekipu neku. Ronaldo i Dybala i to je to. Eventualno De Light, al on je mlad još uvijek. Možda se varam, al evo vidjet ćemo. Naravno mislim na LP. U Italiji su još uvijek puno jači od ostalih.

avatar
Nenadd
Friday, 16.08.2019
23:32

Bravo za Valverdea i Abidala,dva mediokriteta