Kakav dan u Arsenalu, šta će navijači poručiti Vengeru posle ovog?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 31.08.2017.
23:37
Izvor: Sportske.net

Poslednje informacije sa Emirata.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Arsen Venger nije uspeo ništa poslednjeg dana prelaznog roka, čak ni da zaradi pristojan novac od prodaje otpisanog defanzivca.

Naime, Arsen Venger je bio spreman da proda Škodrana Mustafija, Arsenal je prihvatio ponudu Intera, ali je Nemac odbio da se preseli u italijanski klub, tako da je propao još jedan posao "tobdžija".

Dakle, pored nezadovoljnog Sančeza, ostaće još jedan nezadovoljni igrač, koga čak ni Venger ne želi u ekipi.

Pored toga, jedna dobra vest je da je Arsenal večeras odbio ponudu Juventusa za Ektora Beljerina od 40 miliona evra.

Ipak, navijači Arsenala nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo i optimizam pred nastavak sezone i posle ovakvog roka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ogist Kont
Friday, 01.09.2017
09:55

Ovog leta sam prvi put spoznao taj osećaj kad imaš istinsku želju da Venger ode. Arsenal je za ovu, a možda i narednu sezonu otpisan. Žao mi je Lakazeta i Kolašinca što su došli u takav klub. Neki kažu da je Arsenal najveći klub iz Londona. Tačno je da od tri vodeća londonska kluba ima najdužu istoriju, ali ko zna koliko klubova ima dužu tradiciju od Mančestera i Liverpula, pa ne znamo da postoje. Nedostatak rezultata dovodi do nestajanja klubova. Bojim se da ovo može dovesti i do nestanka Arsenala. Iskreno se nadam da će ove godine Liverpul sa Klopom osvojiti titulu. Imaju sve karakteristike koje bih želeo da Arsenal ima.

avatar
theDarkKnightRises
Friday, 01.09.2017
12:29

Najvekje Londonsko derbi je Arsenal I Totenhem svi imaju krize meni Kao navijaca MU fali jak Arsenal I jak MU kad su se borili do poslednjeg kola za titulu a ne ovi sad novi timovi Kao City i Chelsea a Liverpul ne bih hteo Ni u narednih 100 godina da osvoji titulu :)

avatar
Žan-Žak Ruso
Friday, 01.09.2017
20:30

Pošto smo već preslabi da bi bili konkurentni u borbu za titulu i ja navijam za Liverpul. Igraju najlepši fudbal na Ostrvu i vreme je da uzmu titulu.

avatar
npboy
Friday, 01.09.2017
09:03

Cekao sam i nadao se da nisu toliko nesposobni ali izgleda da ovaj klub ima najnesposobniju upravu i gazdu. Pa svi nesto kupise i uradise samo oni nista. Da su navijaci pametni pa da demonstriraju sve dok ne ode ona propalica iz Amerike sto samo slaze pare i imanja.

avatar
MixEr
Friday, 01.09.2017
00:48

Ne znam odakle samo vama ovakve informacije??? Ja ovo nigde svih ovih dana nisam uspeo da nađem . Čini mi se da ste u želji da imate čitaoce pravili ovako malo bombastčne vesti. Al Ok...svako ima pravo da se odluči kojim profesionalnim putem će da ide...ozbiljnih vesti ili žute štampe. Što se tiče Arsenala mislim da je jedino šteta što nisu doveli Lemara i Serija jer bi tad bili sasvim pristojna ekipa. Za OX-a mi je drago da je otišao gde želi da ide. Nije toliko dobar igrač da bi navijači Arsenala jaukali za njim. Malo je ponovo urađeno u prelaznom roku...nadao sam se boljem, al ajd da vidimo kako će sve ovo ići. Mislim da Arsenal teško može preko prvnestva do LŠ. Liga Evrope je njihova šansa i ja bi sve karte bacio na nju. A to čak i sa ovim timom mogu. Dobro je što se napokon završio ovaj transfer period. Sad na miru mogu da pratim PL.

avatar
Žan-Žak Ruso
Friday, 01.09.2017
00:29

Sve saberi, pa po.eri! Možda je ovako i najbolje, jer ako sad navijači ne dignu bunt i okrenu leđa ovoj upravi, kad će?! nDole Krenke, Gazidis i Venger!!! Vreme je da Usamov preuzme klub, a stari dobri Dejvid Din vođenje Arsenala.

avatar
BancheS_Arsenal
Friday, 01.09.2017
00:20

Lako kazano Wenger show 😂 😂

avatar
mak_juventino
Friday, 01.09.2017
00:08

Juventus je ponudio 40 milki za Belerina ?! Kako ne !!!

avatar
Gunarson
Thursday, 31.08.2017
23:48

Ceh - Beljerin, Kosielni, Mustafi, Seo - Bielik, Mitland Najls, Vilsir - Sancez, Nelson, Lakazet. Od 65. minuta Ziru naravno. Kad se Kazorla oporavi upada umesto Dzeka. Pa sta hocemo jos???

avatar
BaneeeX
Thursday, 31.08.2017
23:44

Zvezda ce ih unistiti u Bg-u. Samo jako!!!

avatar
Di Stéfano
Thursday, 31.08.2017
23:42

Ne zna ovaj covek definitivno vise sta radi.Ovo je uzeo maha,navijaci su im previse besni.Nece to da izadje na dobro...

avatar
Maksimus
Thursday, 31.08.2017
23:41

Kakva propast od kluba, Venger izgubio kompas

avatar
Dario Hubner
Thursday, 31.08.2017
23:39

Venger je definitivno pogubio konce.Nije pojacao ekipu gde im je bilo potrebno,nije prodao nezadovoljne igrace,Sancez ce otici besplatno sledece leto,plus sto igra u formaciji gde mu je Monreal stoper,Beljerin levi bek,a Velbek spic.Das velike pare za Lakazeta,a forsiras Velbeka koji ima zavrsnicu na nivou opstinske lige.

avatar
Gorčilo
Thursday, 31.08.2017
23:51

Realno Arsen je mogao da skocka finu ekipu da je doveo još na primer jednog centralnog beka i zadnjeg veznog. I da igra u formaciji 4-2-3-1. Na primer Hevedesa i Serija, uz Kolašinca i Lakazeta to bi bila skroz fina ekipa, ovako teško će do LS. Da sam na Vengerovom mestu sve karte bih bacio na LE.