Katalonski supermarket, Barsa stavila 12 igrača na transfer listu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.07.2020.
08:26
Izvor: Sportske.net

Kompletan tim može da ide kako bi uštedeli na platama, ali biće teško da se oslobode svih ovih igrača...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Ako je verovati madridskim medijima, Barselona je spremna za veliko čišćenje ovog leta.

"Marka" tvrdi da je 12 igrača praktično na transfer listi, da ih klub ne želi u narednoj sezoni i učiniće sve da ih proda, dovede Lautara Martineza, ali i smanji iznos za plate, kako bi eventualno otvorio prostor za dolazak Nejmara, što ipak nije toliko verovatno.

Rezervni golman Neto bi trebalo da napusti klub, već smo rekli, za umtitija nema mesta među četvoricom štopera, Semedo bi mogao da bude prodat Mančester Sitiju. Levi bek Firpo, nadaju se u Barseloni, biće deo transfera Lautara, a Todibo koji je na pozajmici u Šalkeu je takođe otpisan i za njega će biti prihvaćena ponuda iz Nemačke ili eventualno Italije.

Arturo Vidal i Ivan Rakitić imaju ugovore još godinu dana, ali na njih klub ne računa, što naravno ne znači da će i otići, Vidal ima ponude Intera i Bekamovog Intera, Rakitić bi u Sevilju, ali i jedan i drugi ne žele da se odreknu velikog novca koji im je ostao u poslednjoj sezoni ugovora.

baner 1

Misterija je Osman Dembele, ako PSŽ prihvati, on bi bio deo sporazuma za Nejmara, Mbape želi da igraju u tandemu, ima navodno i ponudu Liverpula, ali on je bio skeptičan prema tome da napusti Barsu. Kutinjo je na prodaju, to nije novina, čekaju se ponude iz Engleske.

Ni Martin Brajtvajt koji je došao kao ispomoć zimus neće dobiti šansu, Rafinja i Alenja koji su takođe deo sezone bili na pozajmicama će ili biti prodati, ili idu na nove pozajmice.

Cilj je jasno, za Barsu, skupiti što više novca, ali se i osloboditi ogromnih plata pojedinih igrača. Ako sračunamo primanja neto, pomenuti fudbaleri koštaju klub oko 60 miliona evra, odnosno 110 bruto godišnje, pa je jasno da bi njihovim prodajama bila ostvarena ogromna ušteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 24.07.2020
16:54

Barca je uvek prodavala i uvekce prodavati, posto ona proizvodi dobre igrace i ima ih dovoljno! Naravno da nisu svi za prvi tim jer ne zadovoljavaju, zato su za mnoge klubove odlicni i zato dvi vole da kupe od batce igrace! Barca je prodala puno igraca prosle sezone i pretptosle i ove ce sezone da proda! Barca je samo Evertonu uzela SKORO 100 miliona, za tri ili cetri igraca, Roma je kupila igraca, i nekoliko spanskih klubova su kupili barcine igrace, tako daza barcu nema problema!

avatar
Jasminn
Friday, 24.07.2020
15:44

Sve kad skupis mogu za njih dobiti 200 max. I po ovakim cijenama za 200 mil mogu dovesti 3 mozda 4 igraca. E sad gdje naci onih ostalih 8

avatar
Amalainter
Friday, 24.07.2020
10:28

Mogu da ih poklone samo nekome i to da placaju po pola ugovora. 😂 😂 Srecno vam bilo

avatar
deki trbic
Friday, 24.07.2020
09:49

KOMEDIJA OD KLUBA....POLA IGRACA STO PRODAJU SU PROPALI IGRACI KOJE NIKO NECE.....xD

avatar
zeks
Friday, 24.07.2020
09:40

Sve je to dzaba dok Buskec i Pike imaju zagarantovano mesto u prvih 11

avatar
Mirjevac
Friday, 24.07.2020
16:58

Budkets i Poke su puno dali klubu i zato ce oni da ostanu do kraja karijere, jedino da sami hoce da odu! Za njih priprema zamena, mladi stoper irugvajac Ronald iz B tima koji kad treba uskace u tim, on je zamena za Pikea! Za Budketsa De Jong zamena, tako da je to regulisano! Pike i Buskets se planiraju da ostanu u barci i posle igracke karijere, Poke planira kasnije da se kandidije za predsednika kluba

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 24.07.2020
08:41

Bas ce se rijesiti 12igraca u jednom prelaznom roko a de ne pominjem da ih precjenjuju