Klop usmerio Kutinja ka Minhenu?

Autor: Stefan Matić
utorak 10.09.2019.
14:44
Izvor: Sportske.net

Nemački stručnjak je objasnio dešavanja oko Brazilca.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kutinjo je u smiraj letnjeg roka pojačao minhenski Bajern. Brazilac se nije najbolje snašao u Barselonu po dolasku sa "Enfilda", tako da je otišao na jednogodišnju pozajmicu u redove prvaka Nemačke. Pozajmica će koštati 8.5 miliona evra, Bavarci mogu da iskoriste klauzulu od 120 miliona evra ukoliko žele da zadrže kreativca.

Mnogi su smatrali da će se Kutinjo vratiti na "Enfild", navijači "redsa" su prizivali povratak malog čarobnjaka, ali je Jirgen Klop objasnio zašto nije došlo do drugog mandata Brazilca u Liverpulu.

"Kutinjo je igrač svetske klase i samim tim odlično pojačanje za Bajern, ali i Bundesligu. Mi smo već potrošili dosta novca od njegove prodaje. Čuo sam se sa njim privatno i rekao mu da bi odlazak u Minhen bila dobra odluka za njega", izjavio je Klop za nemački Bild.

Jirgen Klop

Kutinjo je već debitovao za Bavarce koji trenutno zauzimaju drugo mesto u Bundesligi posle tri odigrana kola. Naredne nedelje gostuju RB Lajpcigu, "bikovi" imaju maksimalnih devet bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6x)
Wednesday, 11.09.2019
20:39

bravo Klope majstore, ja sam bio za njegov povratak al ipak Jirgen je odlicno rekao, najbolje pojacaj Bajern (nema mjesta "vise" za tebe u Liverpulu) ....Mislim da smo napravili pravi posao prodali nezadovoljnog igraca, doveli najboljeg odbrambenog igraca, uz to jos nam je i para dosta ostalo...Mogao je sad bit igrac oko koga se sve vrti,mozak i motor Liverpula al on je htio Barselonu, Klop ga je opominjao,nije slusao sad mu niko nije kriv, kao da je tek postao profesionalac mora se dokazivat da bi ostao, a u Liverpulu je bio dokazan cak nekad i bodove gubili zbog njegovih losih utakmica al ruku na srce nije ih bilo mnogo, mnogo vise puta je gurao Liverpul i donosio bodove i pobjede...Sretno u nastavku karijere !!! Jedan je Jirgen Klop!

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 10.09.2019
16:44

Ne treba očima da ga gledamo na Endildu, puto latino.