Klopova želja od 90 miliona, Barselona priznaje promašaj?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 29.03.2020.
16:32
Izvor: Sportske.net

Liverpul spreman da uloži značajna sredstva.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Katalonski Sport nam je danas doneo "bombu" koja bi mogla da odjekne ovog leta.

Prema pisanju lista iz Barselone, Liverpul je zainteresovan za dovođenje fudbalera Barselone Osmana Dembelea.

Francuz je leta 2017. godine stigao na Nou Kamp iz Dortmunda za sumu od 125 miliona evra, ali zbog čestih povreda nije opravdao ukazano poverenje.

Na to su se našli i problemi sa disciplinom koju je kršio u nekoliko navrata, a izgleda da je čelnicima "blaugrane" svega preko glave.

Jirgen Klop je bio oduševljen partijama krilnog napadača u Borusiji i spreman je da mu pruži drugu šansu na najvećoj fudbalskoj sceni.

Dembele

Sport prenosi da je Nemac predložio dolazak Dembelea za kojeg se veruje da će "redsi" morati da izdvoje 90 miliona evra.

To bi praktično značilo da Barsa priznaje veliki promašaj kada je u pitanju 22-godišnji Dembele...

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 29.03.2020
20:55

Ma dodas malo para i imas Sancha ili Holanda za manje para...decko je teski promasaj

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 29.03.2020
19:59

Ma nece za njega niko da da toliki novac mozda oko 70tak mil. Jeste mlad i talentovan ali i stalno povrijedjen i pored toga nedisciplinovan, mogao bi on postati veoma lako staklenko kao Bale.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 29.03.2020
18:21

Previše je "nemiran" on za Klopa. Mane, Salah i Firmino su klasični primjer skromnosti dok je ovaj više tip osobe kao Neymar, Lindgard, Pogba... koji vole da se provode i koji često prave neke mini skandale.
I da se smirio (kao što neki pričaju da jeste) opet ostaje problem sa povredama kojih ima previše. Preveliki je ovo rizik za ove pare

avatar
JC\'90
Sunday, 29.03.2020
18:54

Delimicno se slazem sa tobom, ali ja mislik da treba probati. Mora i Klop nekad da promasi, a ako se Dembele dobro pokaze onda ce biti superzvezda za 2 godine, jer kao sto se secate on je posle Mbapea vazio za najtalentovanijeg igraca pre 3 godine. U medjuvremenu su se pokavili Sanco, Feliks i ostali. Iskreno vise sam za Sanca, za njega sam siguran da ce biti kvaliteta kao Azar ako ne i bolji.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Monday, 30.03.2020
11:01

Ja baš mislim da on ide stazom Balotelija. Pun je raznih ispada i nema taj radnički mentalitet. Sjeti se kako je Sakho prošao jer je kasnio stalno... ee ovaj to stalno radi u Barci.
To se naravno da promjeniti ako je sazrio kao osoba i sportista ali mene brinu povrede. Šta će ti mega talentovan fudbaler ako ne može da igra konstantno? To već imamo u Keiti i on je potencijalni promašaj ako ne bude mogao da ostane zdrav

avatar
Mirjevac
Monday, 30.03.2020
00:28

hahahaha, ako Sanco bude kvalitetko Azar ove sezone, onda blago vama doveditega! Dembele je odlican igrac, ali povrede i divlji zivot kao kod svih mladih, ga sprecavaju da pokaze sve sto zna! Neznam taj spanski sport koji ovo pise a ovi nasi ga prenose, nista dosad nije bilo kako su oni sve to preneli i napisali! Tako i ovo Setien je reko da Dembele ne ide nigde i Barca nije rekla da ce da ga prodaje, a jos manje za 90 miliona! Bas me cudi odkud sve te neistine, ajde bre spanski sporte nemoj vis te neistine da pises da bi ovi nasi prenosili!