Kolumbijac na korak od Milana, da li to znači da odustaju od Morate?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 29.12.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net

Navijači se nadaju da bi mogao ponovo da pruža odlične partije u Seriji A.

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Leonardo i Gatuzo traže napadača. Milan je upao u krizu rezultata, danas su pobedili SPAL, ali moraju mnogo bolje da igraju ukoliko žele da igraju Evropu naredne sezone.

Doveli su Paketu, a pominje se da bi mogli u januaru da stignu još napadač i vezista. Fabregas je jedna od želja, a pominjala se trampa između Iguaina i Morate.

Ipak, poslednje vesti su da se Leonardo okrenuo kolumbijskom napadaču, Luisu Murijelu. Dvadesetsedmogodišnji napadač je u dresu italijanskih timova (Udineze, Leće, Sampdorija) pružao fantastične partije i imao sjajne brojke, ali od kako je prošle godine prešao u Sevilju za 20 miliona evra, kao da je nestao. Ove sezone je odigrao samo 4 ligaška meča i razmišlja o promeni sredine.

On želi da se vrati u Seriju A, a italijanski mediji ga povezuju sa Milanom. Navodno je i Fiorentina zainteresovana za njega, ali izgleda da je ipak Milan na korak od potpisa sa ovim napadačem, u pitanju bi bila pozajmica (najverovatnije bez obaveze da ga otkupe na kraju).

Luis Muriel Keiran Tripije



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UGASICE SE partizai
Sunday, 30.12.2018
09:33

Kvalitet igraca za kvalitet kluba koji ga dovodi.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 30.12.2018
02:33

nije on igrac za domete koji trebaju klubu...msm da ste pored brojeva izostavili i povrede kojih je bas bilo i to u crno-belom dresu...po meni milan mora do boljeg napadaca...u januaru nznm koliko je moguce da bolji dodje....i druga stvar je taktika...da li s jednim ili dva napred....da li je to devetka koja odlaze i asistira krilima ili trazimo malo agilnijeg tehnicki potkovanog igraca...istina dobro bi dosao iskusan ali nznm ko takvog pusta na pola sezone....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 30.12.2018
14:26

Jos ako dodje na pozajmicu uz otkup koji bi bio obavezan u slucaju osvajanja nekog od prva cetiri mesta, to ne bi bio bas dobar posao.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 31.12.2018
19:21

Pa i ovaj poznaje ligu, nije bas da bi pao s Marsa:-D Ljudi ne shvataju da se ne trazi neko mocno ime kad vec ibra ispala nece da dodje, ostajemo pri 4-2-3-1 ili nekoj drugoj varijanti, ali, definitivno pri jednom napadacu.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 31.12.2018
16:49

hvala bogu ode u firencu....tj msm da ce otici :D...po meni bolje iz lige da dovedemo nesto....pa kasnije tj na leto probavati top pajacanja....nznm jesi pratio ali onaj zapata kida :D....a toliko godina je bio u drugom planu.....drago mi sto se pronasao...

avatar
rossonero_t
Sunday, 30.12.2018
02:22

On dolazi kao treci napadac, zamena za Borinija koji odlazi. Nema nikakve veze sa Moratom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 30.12.2018
00:26

I nigde da napises da je rec o pozajmici bez obaveze otkupa. OK je kao treca opcija u spicu (pod uslovom da igramo kao danas u ovoj 4-2-3-1), za nesto vise od toga nema kvalitet.